Tehnici de make-up – cum potrivești corect bijuteriile cu un machiaj de zi

În viața majorității femeilor exista produsele cosmetice, make-up-ul, încă din adolescență chiar. Suntem extrem de curioase de tehnicile de make-up, făcând  foarte multe experimente, încercând tot felul de look-uri care  mai de care mai îndrăznețe. Însă, un secret al make-up-ului este să știi să realizezi un machiaj lejer, care să poată fi purtat în fiecare zi. Poate chiar un machiaj natural reprezintă cu adevărat cunoștința domeniului de make-up.

Trucuri simple pentru un machiaj de zi

Atunci când optăm pentru un machiaj de zi, este important să nu încărcăm fața cu prea multe produse și să nu folosim nuanțe stridente. Așadar, putem folosi un BB cream sau un CC cream în locul fondului de ten cu acoperire mare pe care îl folosim la evenimentele de seară, putem renunța la produsele de sprâncene și le putem lăsa chiar 100% naturale, sau putem aplica doar un gel transparent pe ele pentru a le aranja. De asemenea, înainte de a aplica fondul de ten sau BB cream-ul va trebui să ne hidratăm fața cu o cremă hidratantă sau o bază de machiaj care să hidrateze din abundență. În acest fel tenul nostru va fi mai strălucitor și nu se va usca pe parcursul zilei. În afara de aceste produse, putem alege să folosim un fard cu o nuanță nude pentru pleoape, puțin blush în obraji, rimel și iluminator. Pentru buze putem opta pentru un ruj mat rezistent într-o nuanță rozalie sau nude, sau un simplu balsam de buze transparent care să hidrateze. Multe dintre femei aleg un astfel de tip de machiaj, deoarece este foarte rapid ca timp și foarte ușor ca tehnici. Nu este nevoie să îți încarci tenul cu machiaj zi de zi, mai ales dacă nu ai un loc de muncă ce necesită să porți machiaj strident. Dacă dorești, pentru a seta fondul de ten sau BB cream-ul, să folosești o pudră translucidă, astfel machiajul va rezista multe ore, însă dacă dorești ca fața ta să pară cât mai strălucitoare, atunci poți renunța la ideea de pudră.

După ce machiajul este complet, mai avem nevoie totuși de un plus pentru înfățișarea noastră, iar acest plus îl putem aduce cu ajutorul accesoriilor. Îți poți prinde părul într-o coadă de cal și poți adăuga o pereche de cercei puțin mai lungi, pe care îi poți vedea în aceste seturi pentru femei, găsite pe dargen.ro, astfel vei fi strălucitoare și elegantă, chiar dacă machiajul tău este unul simplu, natural. De asemenea, poți alege unul dintre aceste coliere damă simple, finuțe, dar care să îți confere încredere în tine. Acest accesoriu va fi și mai potrivit dacă ținuta pe care o ai are puțin decolteu, deoarece îți va scoate în evidență pieptul. De asemenea, poți alege să asortezi un colier damă cu un element din machiaj sau din haine, de exemplu, dacă alegi un ruj într-o nuanță rozalie, poți alege  ca accesoriul să fie unul rose-gold.

Alege să fii tu și îndreaptă-te spre gusturile tale.  Cu siguranță în acest fel vei fi mult mai apreciată și te vei simți și tu mult mai bine, știind că ai ales ceea ce îți place, nu ceea ce este în trend la momentul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *