Tehnologia coafurii – note de la profesionistii Antica Studio

antica

La salon coafor Antica Studio se executa  atat coafura calda, cat si rece.

 • Coafura la cald se face cu un uscator de par, ondulator electric, placa de par. Avantajele sale includ viteza de executie si o mare varietate de coafuri pe care profesionistii le pot crea. Atunci cand se fac coafuri calde, profesionistii folosesc protectii termice pentru a nu deteriora parul in acest proces.
 • Coafura la rece se efectueaza fara utilizarea aparatelor electrice. Aceasta tehnica este mai delicata si este potrivita chiar si pentru parul uscat si fragil. Totusi, aceasta tehnica dureaza de obicei mai mult timp. Stilul rece include curlingul pe ondulatoare (obisnuite sau in spirala), precum si impletituri.

Metode de coafare

 • Metoda de coafare cu o perie (perie rotunda) si un uscator de par este una dintre cele mai populare motode ale unui coafor. Este excelenta pentru a adauga volum parului de orice lungime.
 • Intinderea parului este potrivita pentru cei care doresc sa aiba firul de par perfect drept. Cel mai adesea, placa de par este folosita pentru coafarea parului cret sau ondulat.
 • Metoda de ondulare sau incretire a parului se realizeaza cu ondulatorul de par modern si iti permite sa creezi bucle si valuri complet diferite.
 • Parul impletit este o tendinta a ultimilor ani. Coafurile cu impletituri sunt acum incredibil de populare si potrivite pentru orice eveniment.

Produse de styling

Maestrii salonului Antica Studio folosesc produse de inalta calitate si marci profesionale pentru serviciile din domeniul hair styling-ului.

 • Spray-urile fixativ sunt utilizate pentru a crea un stil „in miscare” si pentru a oferi protectie termica;
 • Spumele si mousse-urile asigura o fixare usoara sau medie si dau volum;
 • Gelurile sunt folosite pentru a crea un efect umed asupra parului;
 • Ceara este folosita pentru a evidentia suvitele si pentru a oferi stralucire parului;
 • Lacurile fixativ sunt folosite la finisajul coafurii si ii permit sa ramana in forma coafata toata ziua.

De asemenea, la salon coafura Antica Studio se ofera servicii din domeniul hair styling-ului nu numai pentru femei, ci si pentru barbati. In timpul procedurilor se folosesc aceleasi unelte ca si pentru femei, si anume, uscatoare de par, placa de par, piepteni si perii, precum si produse pentru fixare – fixativ, ceara sau gel.

Salon coafura Antica Studio

Coafura este o modalitate excelenta de a-ti completa aspectul. Profesionistii salonului Antica Studio executa hair styling de orice grad de complexitate. In acest salon coafor se pot face coafuri de zi cu zi, coafuri de seara sau coafuri de nunta, pe par de orice lungime. Poti alege stilul care iti place cel mai mult si, de asemenea, poti solicita intinderea parului, bucle si impletituri de orice complexitate.

La Antica Studio timpul este pretuit. Timpul pentru coafarea parului depinde de lungimea, densitatea si complexitatea acestuia. Cea mai scurta coafura este si cea mai rapida, si, in medie, dureaza intre 10 – 30 de minute.  Cea mai mare durata a timpului, este petrecuta in crearea stilului de nunta si de seara, in timp ce coafurile de zi cu zi sunt executate mult mai rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *