Telemunca: de ce sa inchiriezi un birou in loc sa stai acasa?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In Romania, de cand cu pandemia COVID, multi dintre angajati cred ca firma lor ar trebui sa le ofere solutii de telemunca. Unul dintre motive poate fi teama ca munca la distanta rimeaza cu „a lucra in fata televizorului tau”. Dar departe de acest cliseu, telemunca poate fi practicata acasa, dar si in alte spatii de lucru. Asadar, de ce sa alegi inchiriere spatiu birou Bucuresti pentru a face telemunca mai degraba decat sa stai acasa?

Eviti distragerile

Cand lucrezi acasa, pot exista multe distrageri: masina de spalat, bucatarie prost ingrijita, copil de ingrijit, televizor tentant, cumparaturi de facut… Uneori este greu sa te concentrezi. Mai ales ca unii nu au spatiu de birou pentru a lucra in cele mai bune conditii. Oamenii din jurul tau pot fi, de asemenea, o sursa de distragere a atentiei. Avand in vedere ca esti acasa si, prin urmare, disponibil sa faci treburile casnice, s-ar putea sa fii chemat atunci cand ar trebui sa lucrezi.

Munca afara iti permite sa beneficiezi de un spatiu dotat pentru lucru, ideal pentru concentrare. In plus, creeaza o pauza si nu mai amesteca viata profesionala cu cea privata.

Fa-ti prieteni

Pentru a inchiria un birou in caz de telemunca, cea mai buna solutie este coworking-ul. Intr-adevar, multe spatii de coworking ofera inchirieri pe zi sau chiar la ora. Pe langa faptul ca iti ofera birouri amenajate, aceste spatii de schimb sunt si o oportunitate de a intalni oameni, fie ca este vorba la o cafea, un pranz, o pauza sau in jurul unui proiect la care te opresti.

Aceste intalniri iti permit sa faci un pas inapoi fata de munca ta si sa iti schimbi punctul de vedere. Ideal pentru a confrunta o idee noua. Un birou de inchiriat Cluj poate fi, de asemenea, o oportunitate de a beneficia de o opinie a colegilor de birou sau de sfatul expertilor. De exemplu, poti face schimb cu un designer grafic asupra unei creatii.

Lucru in echipa

Daca te hotarasti sa lucrezi intr-un spatiu de coworking de ce sa nu intrebi colegii tai daca vor sa te urmeze? Poti inchiria birouri pentru intreaga echipa si puteti lucra impreuna o zi intreaga departe de sediul obisnuit. Care esre avantajul? Iesi din obicei si castigi creativitate. Ca sa nu mai vorbim de beneficiile timpului de naveta daca si colegii tai locuiesc langa spatiul de coworking.

Du-te in vacanta pentru mai putin

O uitam adesea, dar munca la distanta poate fi o oportunitate de a pleca in vacanta departe de casa sau pentru un weekend intr-o seara de joi mai degraba decat intr-o seara de vineri. Suficient pentru a-ti reduce semnificativ pretul biletului. 

spot_imgspot_img