Tipuri de agende personalizate utile la birou

Agendele personalizate pentru birou sunt unele dintre cele mai căutate elemente office şi de aceea fiecare administrator care vrea să dea o notă unitară birourilor sale, trebuie doar să ţină cont de faptul că are o gamă variată de agende personalizate din care să le aleagă pe cele mai potrivite. Specialiştii în domeniul personalizării explică cele mai comune tipuri de agende personalizate şi avantajele lor.

Agende personalizate datate

Agendele personalizate datate pot fi găsite în orice dimensiune şi vin cu avantajul de a avea deja data pusă. Aceste agende sunt alese de obicei în locul celor nedatate pentru că cele mai multe persoane consideră că sunt mai utile. Cele mai importante avantaje pentru care sunt alese agendele datate pot fi enumerate după cum urmează:

–    fiecare zi are o pagină la dispoziţie;

–    dată este deja pusă;

–    sunt foarte utile atunci când vine vorba despre organizare;

–    este mult mai uşor să fie găsite informaţiile potrivite în agendă.

Cu toate acestea, pentru cei care au foarte mult de scris în agenda şi pentru persoanele care ţin să folosească agenda şi pentru diverse idei şi planificări, faptul că paginile sunt deja datate nu reprezintă un ajutor pentru că nu se vor limita la pagina aferentă datei respective şi în final, vor ajunge să nu mai ţină cont de dată deloc.

Agende personalizate nedatate

Agendele nedatate sunt mai puţin căutate decât cele datate, chiar dacă vin cu mai multe avantaje decât ele:

–    agendele nedatate pot fi folosite pentru orice şi utilizatorul poate folosi agenda în orice moment şi în orice zi fără să ţină cont de dată;

–    în agendele nedatate pot fi trecute datele manual ori de câte ori utilizatorul consideră că este necesar;

–    agendele nedatate au mai mult spaţiu disponibil pentru scris.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale agendelor nedatate şi acesta reprezintă şi motivul pentru care sunt alese de anumite persoane în locul celor care vin deja datate.

Agende cu prindere pe arc

Pentru persoanele care trebuie să scoată foi din agendă şi care colaborează în echipă, agendele cu prindere cu arc şi cleme reprezintă una dintre cele mai bune soluţii. Paginile pot fi scoase cu uşurinţă ori de câte ori este nevoie pentru a fi oferite echipei, fără ca în agendă să rămână urme urâte. De asemenea, există şi agende cu prindere cu capse speciale în care se pot adăuga pagini cu ajutorul unui capsator.

Agende din piele elegante

Pentru managerii de proiect, pentru cei care merg mereu la întâlniri business, pentru directori şi pentru alte persoane importante, compania ar trebui să ofere agende personalizate elegante, cu coperţi tari din piele naturală. Aceste agende au o eleganţă aparte şi vor crea cu siguranţă imaginea dorită de toate persoanele care îşi doresc să îşi completeze ţinută cu o astfel de piesa business.

Acestea sunt cele mai comune modele de agende personalizate întâlnite în companii şi oferite ca materiale promoţionale în campaniile de marketing organizate de antreprenori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *