TOP 3 destinații de vacanță în care merită să ajungi măcar o dată în viață

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nu știi ce destinație să alegi pentru următoarea ta vacanță și vrei să fie ceva cu totul special? Vrei să ai parte de o experiență inedită care să nu semene cu oricare alta trăită până acum și să o povestești cu plăcere chiar și peste ani de zile? De asemenea, dorești să ai parte de un raport calitate-preț bun și să nu necesite sume imense care să-ți producă o gaură în buget? Ei bine, atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece acest articol ți-a pregătit 3 idei de destinații pentru care ai putea opta și care, cu siguranță, îndeplinesc toate cerințele tale. Așadar, urmărește-l în continuare pentru a fi sigur că vacanța ta va fi una de neuitat!

Iată 3 locuri pe care să le ai în vedere atunci când mergi în vacanță

1.   Sharm El Sheikh, Egipt

Prima opțiune pe care merită să o iei serios în calcul este Egiptul, care în ultimii ani a devenit una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor. Atât prețul unui sejur, cât și experiențele pe care locul ți le poate oferi sunt factorii principalii care contribuie la acest fenomen, iar din acest motiv ar fi bine să nu ratezi o vacanță acolo. Dacă ești interesat să mergi în această țară, locul ideal pe care trebuie neapărat să-l vizitezi este cu un charter Sharm El Sheikh (Egipt) pentru care cei de la Karpaten.ro au numeroase oferte afișate pe site. Acesta este un oraș aflat aflat în partea sudică a țării, între marea Roșie și muntele Sinai. Acesta este cunoscut și sub numele de „Orașul Păcii”, datorită numeroaselor conferințe internaționale ce fac apel la pace desfășurate acolo.

2.   Bali, Indonezia

A doua destinație deosebită pe care nu trebuie să o ratezi sub nicio formă dacă ai ocazia să ajungi acolo este insula paradisului, adică Bali. Localizată în Indonezia, aceasta nu numai că este o destinație tot mai întâlnită pe listele turiștilor din toată lumea, dar a devenit și cel mai preferat loc pentru nomazii digitali, care se stabilesc acolo timp de o vreme pentru a munci și a descoperi frumusețile locului. Acest lucru se datorează prețurilor mici, peisajelor parcă desprinse din Rai și ospitalitatea localnicilor.

3.   Capri, Italia

Nu în ultimul rând, asigură-te că, cel puțin o dată în viață, ajungi pe coasta Amalfi, insula Capri. Cu toate că aici prețurile pot fi puțin mai piperate merită, fără doar și poate, să petreci câteva zile aici și să te răsfeți cu o porție de paste și un vin în timp de admiri apusul alături de iubirea vieții tale. Aici ai, de asemenea, multe alte activități de făcut, iar ca sfat, ar fi ideal să închiriezi un scuter cu care să te poți deplasa ușor și descoperi frumusețile insulei.

     Așadar, acum că ai descoperit toate aceste lucruri, nu mai sta pe gânduri și alege destinația potrivită pentru tine! Ești doar la câteva click-uri distanță de a avea parte de experiența vieții tale indiferent locul pe care vei alege să-l vizitezi!

Sursă foto: Pixabay.com

spot_imgspot_img