TOP 5 destinații de vacanță potrivite pentru tine și familia ta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, motiv pentru care trebuie să îți faci planurile pentru vacanță cât mai curând. Trebuie să te gândești la ce perioadă este pentru tine și familia ta cea mai convenabilă, să vezi care este timpul cel mai bun de vizitat și ce activități poți face. 

Iată care sunt cele mai căutate 5 destinații de vacanță pentru vara aceasta: 

1. Grecia

Grecia poate fi destinația perfectă pentru o vacanță cu familia sau poate chiar și cu mai mulți prieteni. Plajele pot fi locul potrivit unde cei mici să se joace, să își exerseze înotul și să construiască castele de nisip, în timp ce tu te relaxezi la soare sau citești. Mai mult, o excursie pe insulele grecești îți va da oportunitatea de a explora peisajele pitorești muntoase, să deguști diferitele feluri de mâncare tradițională și să petreci pe ritmuri elene. 

2. Paris 

Deși poate nu te-ai fi așteptat, Parisul nu este o locație potrivită doar pentru cuplurile îndrăgostite, ci este și una dintre locațiile pe care familiile cu copii le preferă. Acest fapt se datorează în mare parte faptului că aici se află faimosul Disneyland Park Paris. Parcul le oferă ocazia celor mici să petreacă câteva zile de vis, bucurându-se de întâlnirea cu personajele preferate din desenele animate. 

3. Egipt

Dacă îți dorești să-ți petreci vacanța într-o destinație ceva mai exotică, Egipt este răspunsul. Acesta îți oferă posibilitatea de a petrece câteva zile într-un resort ce oferă locuri de joacă pentru copii și activități educative. Mai mult, această locație îți va oferi posibilitatea de a vizita celebrele piramide și de a înțelege puțin din cultura egipteană. Poți căuta ofertele din Hurghada de pe Karpaten.ro pentru a vedea care dintre acestea ți se potrivesc. 

4. Turcia

Dacă îți dorești un concediu liniștit, în care relaxarea să fie activitatea principală, te poți orienta către Turcia. Destinația este recunoscută pentru faptul că îți oferă pachete de familie, all inclusive, unde nu trebuie să îți mai faci griji de nimic. Mai mult, resorturile îți pun la dispoziție activități pentru cei mici și piscine în care se pot distra toată ziua. 

5. România

Dacă nu plănuiți să mergeți într-o vacanță în afara țării, cu siguranță România are destul locuri speciale pe care le puteți vizita vara aceasta. Dacă vrei să te bucuri de plajă și mare, poți alege stațiuni ca Olimp sau Năvodari, sau, dacă vrei să te bucuri de aer curat te poți îndrepta către zonele muntoase. Acolo te poți bucura de liniște, poți să realizezi scurte drumeții sau poți face un foc de tabără cu povești și bezele. 

Vacanțele cu familia nu sunt niciodată ușor de planificat, însă momentele petrecute alături de cei dragi merită tot efortul. Alege din destinațiile propuse și bucură-te de clipele de relaxare și de activitățile de vacanță planificate. 

Sursa foto: pexels.com

spot_imgspot_img