Trei bărbați din Gorj au jucat la pariuri folosind identitatea a peste 1.000 de oameni

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trei bărbați din Motru, județul Gorj, au fost reținuți după ce au folosit identitatea altor persoane pentru a obține venituri de pe o platformă online de jocuri de noroc. Conform Poliției, cei trei ar fi reușit să obțină fraudulos aproximativ 1.000 de documente de identitate cu care au deschis conturi pe platforma de jocuri de noroc, primind un bonus de „bun venit” de până la 1.200 de lei.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Conform Poliției Române, trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, din municipiul Motru, au pus în aplicare o schemă de obținere a unor venituri de pe o platformă online de jocuri de noroc. Astfel, ei au postat anunțuri online pentru locuri de muncă în Germania, pe această cale obținând fotografii cu documentele de identitate ale persoanelor interesate.

Ulterior, aceștia foloseau documentele de identitate obținute fraudulos pentru a deschide conturi de pariuri pe platforma online de jocuri de noroc, întrucât la deschiderea contului primeau un bonus de bun venit, în cuantum de până la 1.200 de lei. Bărbații jucau suma de bani până la un anumit moment, când reușeau să obțină câștiguri importante din aceste bonusuri.

Potrivit polițiștilor, cei trei au reușit să obțină în mod fraudulos aproximativ 1.000 de documente de identitate. De asemenea, ei au falsificat documente de identitate, în format electronic, cu care au reușit să deschidă alte conturi pe platforma de jocuri de noroc.

Marți, polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară în Motru și în Constanța, fiind identificate mai multe telefoane și laptopuri cu care cei trei săvârșeau infracțiunile. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. (Foto: Dreamstime.com)

spot_imgspot_img