Trump, nou atac la Biden: Nu a răspuns la o întrebare din 17 iulie, eu răspund la aproape 100 de întrebări pe zi! – International

​Preşedintele american Donald Trump a lansat joi un atac violent împotriva rivalului său democrat, Joe Biden, pictând o imagine apocaliptică a posibilei sale preşedinţii şi susţinând că ar fi “cel mai rău coşmar” al americanilor, transmite AFP, preluată de Agerpres.

“Dacă doriţi să vă imaginaţi viaţa sub o preşedinţie Biden, imaginaţi-vă ruinele fumegânde ale Minneapolisului, anarhia violentă din Portland şi trotuarele pline de sânge din Chicago în fiecare oraş din America”, a declarat Donald Trump cu câteva ore înaintea discursului adversarului său din ultima zi a Convenţiei Democrate.

Oraşul Minneapolis a fost scena a numeroase proteste, uneori violente, după moartea afro-americanului George Floyd la sfârşitul lunii mai, asfixiat sub genunchiul unui ofiţer de poliţie alb, aminteşte AFP.

“Este în joc supravieţuirea ţării noastre (…) Aceşti oameni au înnebunit”, a adăugat Trump.

“Vor să vă confisce armele (…) Va interzice petrolul american”, şi-a continuat Trump atacul verbal. “Singurul lucru pe care nu vor să îl abolească sunt impozitele voastre”, a continuat el.

Liderul de la Casa Albă a criticat îndelung şi absenţa interacţiunilor rivalului său democrat cu mass-media. “Nu a răspuns la o întrebare din 17 iulie, eu răspund la aproape 100 de întrebări pe zi!”, a ţinut să sublinieze Donald Trump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *