Trump vinde mai multe NFT-uri cu momente cheie din mandatul său / Despre lansarea ”Truth Social”

Donald Trump și soția sa Melania Trump vor vinde 10.000 de NFT care descriu momente cheie din mandatul fostului președinte republican, a anunțat joi Parler, rețeaua de socializare conservatoare pro-Trump, citează AFP.

Melania TrumpFoto: melaniatrump.com

Colecția de obiecte digitale autentificate constă din „10 opere de artă digitale originale, care prezintă momente emblematice din președinția lui Trump, cum ar fi vizita din 4 iulie la Muntele Rushmore și Crăciunul la Casa Albă”, se arată în comunicat.

Lucrările vor fi dezvăluite doar după vânzare.

Melania Trump și-a lansat propria platformă NFT anul trecut, începând cu copiile digitale ale unei picturi în acuarelă a ochilor ei „albastru cobalt”.

Potrivit site-ului de știri Vice, prima licitație din ianuarie a fost o dezamăgire, iar organizatorii au cumpărat singuri colecția. Fosta Primă Doamnă a asigurat însă că este vorba despre o achiziție pentru un terț cumpărător.

NFT-urile miliardarului republican, denumite „POTUS TRUMP NFT”, vor fi vândute la un preț fix de 50 de dolari fiecare, prin intermediul unui site ad-hoc (usamemorabilia.com) – o extensie a platformei Melaniei Trump – pe 21 februarie, o zi de vacanță în Statele Unite în onoarea președinților americani.

Aceasta este și data la care rețeaua de socializare a lui Donald Trump, „Truth Social”, trebuie să fie oficial online, chiar dacă presa americană a indicat că lansarea va fi amânată pentru martie.

Platforma a fost prezentată de fostul președinte ca o alternativă la Facebook, Twitter și YouTube, unde este interzis, acuzat că și-a incitat susținătorii la violență înainte de asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *