Tu, instituție a statului, apără-mă! – Capital

Mirela Vaida a răbufnit! Cere autorităților să o apere, după ce a fost atacată din nou

Mirela Vaida a reacționat după ce femeia a revenit la fel ca la atacul din luna martie și a spart geamurile sediului Acces Direct, cerându-i din nou bani prezentatoarei.

„Să mă lase în pace! Dacă un om are o idee fixă și are și niște probleme și niște tulburări, eu sunt convinsă că ea va încerca să facă tot posibilul să ducă acest plan la bun sfârșit.

Eu nu am o problemă neapărat cu oamenii bolnavi, că de aia sunt bolnavi. Ce să le ceri dacă sunt bolnavi! Dar atunci trebuie izolați sau ținuți în niște spitale până la vindecare sau trebuie, nu știu, dacă au discernământ, pune-i la pușcărie! Fă ceva! Fă ceva și apără-mă! Apără-mă, pe mine, cetățean al României. Tu, instituție a statului, apără-mă!”, a transmis Mirela Vaida în direct, la „Acces Direct”.

Cum a fost externată femeia?

De asemenea, potrivit celor spuse de Mirela Vaida, „au evacuat-o din spital, cu acte”. Din acest motiv, vedeta întreabă „cum anume ați externat-o pe această femeie”.

„Că dacă eu mă apăr singură, cum fac băieții ăia șmecheri, pe mine mă iei. Pe mine mă iei! Pe mine mă închizi! Mie îmi pui cătușele și apoi dai și la televizor! Deci eu nu am voie să-mi apăr viața! Ok, apără-mi-o tu, stat! Apără-mi-o tu!

Ăsta nu e finalul. Finalul ar fi dacă ea ar fi luată și internată undeva sau dacă procurorii ar înțelege că asta chiar este o amenințare. Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări! Nu se sesizează nimeni?

Procurorul a întors dosarul și a spus: “Hai, domne, e distrugere! Doar pentru distrugere!” A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul! “Doamnă, doamnă, haideți, ce vreți?” Eu cred că procurorul zice: Vă victimizați cam mult! Adică, pe bune, femeia a intrat și ea și a dat un bolovan, așa și?! V-a nimeni? Nu! Hai, pa! Hai că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare. Eu am cerut pentru tentativă de omor!

Au evacuat-o din spital, cu acte! Îi întreb și eu pe cei de la Spitalul Obregia, dacă ne poate cineva un comunicat oficial. Cum anume ați externat-o pe această femeie, că e veche la dvs, o cunoașteți. De ce o externați?”, completează prezentatoarea de la Antena 1.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *