Uciderea lui Tupac Shakur: Arestat după 27 de ani, acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul lider de trupă acuzat de crimă în cadrul anchetei privind uciderea lui Tupac Shakur, în urmă cu 27 de ani, a pledat nevinovat joi, la un tribunal din Las Vegas, relatează AFP.

Duane Davis apare la Tribunalul Districtual Clark County pentru a pleda nevinovatFoto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Duane Davis, cunoscut sub numele de „Keefe D”, a fost acuzat de crimă în septembrie, deşi nu el a fost cel care a ţinut arma în timpul asasinatului comis la 7 septembrie 1996.

Acum în vârstă de 60 de ani, fostul lider al bandei South Side Compton Crips din Los Angeles, a recunoscut de mult timp implicarea sa în uciderea lui Tupac Shakur, care avea 25 de ani la acea vreme. În special, el s-a lăudat că a fost „comandantul” operaţiunii de ucidere a lui Tupac şi a patronului casei de discuri Death Row Records, Marion Knight, cunoscut sub numele de „Suge”, ca represalii pentru un atac asupra nepotului său.

Dar când a apărut joi în faţa instanţei din Las Vegas, Duane Davis a pledat „nevinovat” la acuzaţia de crimă. Conform legii din Nevada, oricine promovează sau participă la crimă, chiar şi indirect, poate fi acuzat de crimă. Tupac Shakur, cunoscut pentru hiturile sale Dear Mama, California Love şi Changes, era o mare vedetă în lumea rap în momentul morţii sale.

El era angajat al casei de discuri Death Row Records, asociată la acea vreme cu banda din Los Angeles Mob Piru, care era de mult timp în război cu banda South Side Compton Crips a lui Duane Davis. Procurorii au explicat luna trecută că procuratura bănuia de mult timp că „Keefe D” era implicat în crimă, dar nu avea suficiente dovezi pentru a-l acuza.

Dar totul a devenit mai clar când Davis, care era ultimul membru supravieţuitor al echipei din Cadillac-ul din care s-au tras focurile de armă, a publicat o autobiografie şi a vorbit despre crimă la televiziune.

spot_imgspot_img