ULTIMA ORĂ Al 8-lea caz de infecție cu coronavirus, confirmat în Olt: O femeie de 51 care s-a întors din Italia – Sanatate

Al 8-lea caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat vineri în România: este vorba despre o femeie de 51 ani din Olt, care s-a întors din Italia. Ea a călătorit pe drumul dinspre Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat în urmă cu două zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia.

Femeia se află în acest moment în izolare la domiciliu, potrivit informațiilor transmise de Grupul de comunicare strategică privind coronavirusul în România.

Cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în România:

  • 7. O colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara a fost confirmată pozitiv cu coronavirus pe 5 martie. , fiind al șaptelea caz din România.
  • 8. Al 8-lea caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat pe 6 martie: o femeie de 51 ani din Olt, care s-a întors din Italia. Ea a călătorit în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat în urmă cu două zile cu coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *