Liviu Dragnea ar avea probleme serioase la colană, motiv pentru în acest moment este internat la Spitalul Sanador din București.

Acesta ar fi fost diagnosticat de medici cu dublă hernie de disc. În urma mai multor investigații și analize, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu va suferi nici o intervenție chirurgicală, potrivit informațiilor furnizate de Antena3.

Liderul PSD are în continuare dureri. În urma analizei RMN, s-a descoperit că pacientul are trei leziuni la coloana vertebrală, dintre care una în zona cervicală iar două în cea lombară. În acest moment, Liviu Dragnea face infliltrații pentru eliminarea fragmentelor osoase dislocate de le nivelul coloanei vertebrale. Acesta este ținut sub stricta supraveghere a medicilor și va fi nevoit să facă recuperare medicală specifică. Dacă lucrurile decurg cum trebuie, Dragnea se va externa.

Doctorii care s-au ocupat de starea sa de sănătate sunt prof. dr. Marius Catană, prof. dr Vlad Ciurea și prof. dr Ovidiu Grămescu.Din cauza problemelor de sănătate, Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile de șef al Camerei Deputaților lui lui Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei, pentru perioada 16 – 24 martie.