Un bărbat, obstacol pe care a încercat să îl ocolească o femeie aflată la volanul unui autoturism, răsturnat în afara D.N.E. 578

La data de 16.08.2019, în jurul orei 22:10, o localnică de 27 de ani, din comuna Tuşnad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, dinspre comuna Cozmeni spre localitatea sa de domiciliu, se pare că a încercat să evite o persoană aflată pe partea carosabilă, care a fugit de la faţa locului, moment în care a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în partea dreaptă a drumului.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei pasagere de 30 de ani, din aceeaşi localitate, niciuna dintre acestea nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *