Un caz confirmat de COVID-19 la ING Tech, centrulcare dezvoltă software pentru ING Bank. Cazul este nesimptomatic și a fost plasat în carantină – Finante & Banci

Marți seara a fost confirmat primul caz de COVID 19 în cadrul ING Tech, centrul de servicii de dezvoltare soft pentru ING Bank. Sediile celor două entități sunt diferite (sediul ING Tech e în Tipografilor, iar sediul băncii e în Expo Business Park), astfel încât virusul nu pare să se fi transmis și printre angajații băncii. ”Cazul este asimptomatic si se afla in carantina, asteptand o noua testare”, au transmis HotNews reprezentanții ING.

Conducerea ING Tech a decis ca, incepand de astazi, 11 martie, toti cei 850 de angajati sa lucreze de acasa si sa inchida birourile pentru igienizare pana, cel putin, luni, 16 martie. In functie de evolutia situatiei, se vor decide pasii urmatori, alaturi de Directia de Sanatate Publica si autoritatile statului.

In ceea ce priveste ING Bank, s-au aplicat o serie de masuri de precautie conform planului de Business Continuity, iar optiunea de work from home este disponibila angajatilor sai. Serviciile bancii se desfasoara normal, neexistand nici un impact asupra activitatii bancii si interactiunilor cu clientii. Planurile de continuitate de business sunt elaborate si vor fi activate in functie de evolutia evenimentelor, astfel incat serviciile bancii sa nu fie afectate.

”Atat in ING Bank cat si in ING Tech oamenii ramam prioritatea noastra principala si vom lua toate masurile necesare pentru a-i proteja”, mai spun oficialii băncii..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *