Un test rapid covid care nu trebuie sa lipseasca din unitatile medicale

Dorim mai mult ca oricand sa avem siguranta faptului ca nu suntem infectati cu Covid-19 si ca suntem sanatosi.

Din pacate, acum ca ne confruntam cu perioada de pandemie, ne privim cu suspiciune unii pe ceilalti. Este normal sa ne temem pentru vietile noastre si sa vrem sa facem test rapid antigen covid pentru a sti ce sa facem in cazul in care ne-am infectat.

Unitatile medicale de stat si cele private ar trebui sa aiba aceste teste rapide covid si sa le puna la dispozitie celor care doresc sa se testeze. Vestea buna este ca si farmaciile pot pune acum la dispozitie acest tip de teste rapide.

Calatorim adesea cu un metrou sau tramvai aglomerat, iar multe dintre persoanele din jur poarta masca incorect si nu respecta distanta necesara. Auzim de la o persoana cu care am intrat recent in contact ca a facut un test rapid covid si a iesit pozitiv. Toate aceste situatii provoaca panica.

Fara panica!

Inainte de a te panica, poti face ceva rational: sa mergi la o unitate specializata si sa te testezi. Cel mai sigur este sa te duci cu toata familia la o unitate particulara si sa soliciti efectuarea unei testari rapide a infectiei Covid-19. Insa ai si posibilitatea de a achizitiona testul la costuri mai accesibile in anumite farmacii online care au in portofoliu teste rapide verificate, de inalta calitate si precizie – cum ar fi www.onlinefarmacia.ro.

Pentru siguranta ta si a celor dragi este recomandabil sa faci ce iti spune medicul, si indiferent daca esti infectat sau nu, sa incerci prin toate metodele recomandate sa tii covidul departe de tine si de cei dragi si sa contribui activ la stoparea raspandirii acestui virus nemilos.

Pe langa testele Covid-19, pe site-ul www.onlinefarmacia.ro gasesti si alte produse utile cum ar fi:

  1. Oximetru, aparatul care te ajuta sa masori saturatia de oxigen din sange;
  2. Glucometru, cu ajutorul caruia iti masori glicemia din corp;
  3. Suplimente alimentare testate si sigure pentru diverse afectiuni;
  4. Analgezice si alte dispozitive tehnico-medicale.

Sanatatea inseamna viata lunga si mai ales bucuria de a trai. Este minunat sa te bucuri de o noua zi care ti se ofera in dar, de surasul unui copil, de parfumul si infatisarea unei flori si de toata frumusetea din jurul tau. Insa, cand esti bolnav sau ingrijorat, nimic din toate acestea nu  mai are acelasi sens si trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta sa revii la starea de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *