„Vă anunț ca renunț” – Capital

Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Anunțul șoc a căzut ca un trăznet peste piața media. Este cutremur în celebrul post de televiziune dar mai ales printre telesopectaori. Mai ales că îndrăgita vedetă a spus că va pleca și de la Românii au talent.

El nu a oferit detalii despre motivul care a stat la baza retragerii sale, dar mai mult ca sigur că motivele vor fi aflate în curând.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “. Detalii ,mai încolo”, a scris Călinescu pe Facebook.

Reacții fulger la adresa lui Călinescu

Imediat au început să curgă mesajele din partea internauților.

„MAESTRE FLORIN CĂLINESCU o veste tristă pentru noi admiratorii și susținătorii tăi!! Îți mulțumim pentru toată activitatea și cariera de succes și indiferent de motive îți respectăm decizia. Sănătate multă și realizări nenumărate din toate punctele de vedere!!!”, a scris un admirator pe pagina sa de socializare.

Alții l-au felicitat pentru pasul făcut. „Chiar ma bucur pentru decizia luata! Nu va e locul acolo, ci undeva mult mai sus! Pro tv ul a luat-o razna complet, nu stiu cum de il mai tin pe Maruta cu figurile lui ca nici audienta nu mai are.Nici nu ma mira la cat tupeu a prins si nesimtire!”, a scris un alt internaut.

Mai toți care au reacționat au subliniat că le pare rău pentru anunțul fulger făcut de Florin Călinescu.

„Îmi pare rău să aud, după cât de succint este anunțul de despărțire se pare ca sunt probleme serioase.

Este pierderea Pro TV plecarea d-voastră, d-nle Călinescu. Va urez mult succes și multe împliniri”, a fost un alt comentariu, în timp ce un alt internaut a punctat: „Maestre, sunteti prea Mare pt atatea minti mici de acolo…astept cu nerabdare sa va regasesc intr un format de show care sa va recunosca valoarea!sanatate si respect!”.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *