Valentino Rossi: 99% voi fi prezent pe circuit și în viitorul sezon de MotoGP – Motor

Pilotul italian Valentino Rossi, care are în palmares nouă titluri de campion mondial la motociclism viteză, a dat asigurări că sezonul de MotoGP care debutează duminică la Jerez (Spania) nu va fi şi ultimul din cariera sa, afirmând că în proporţie de 99 la sută va fi pe circuit şi în sezonul viitor, informează AFP, preluată de Agerpres.

“Vreau să continui să concurez şi aproape sigur o voi face pentru Petronas”, echipa satelit a mărcii Yamaha, a declarat pilotul în vârstă de 41 de ani pentru canalul italian Sky Sport.

“Discut cu băieţii de la echipa Petronas. Nu este adevărat că am semnat deja, suntem chiar departe de acest lucru. Deocamdată discutăm, dar pot să spun că 99 la sută voi fi prezent pe circuit în viitorul sezon”, a adăugat Rossi, care va fi înlocuit pentru 2021 la Yamaha de tânărul pilot francez Fabio Quartararo.

Obiectivul lui Valentino Rossi alături de viitoarea sa echipă este să cucerească al 10-lea titlu mondial din cariera sa şi să-l depăşească totodată pe legendarul pilot italian Giacomo Agostini în privinţa numărului de Mari Premii câştigate (Agostini a obţinut în total 122 de victorii, în timp ce Rossi are acum în palmares 115 succese).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *