Afla cat de simplu este sa deschizi un cont de pariuri sportive online!

pariuri sportive online

Pentru pariorul incepator, experienta de a vizita o casa de pariuri si de a „construi” un bilet intr-o locatie fizica poate fi destul de intimidanta. Nu stii unde sa gasesti listele cu meciuri, nu stii exact cum sa notezi sau sa transmiti informatia catre casier, iar „construirea” unui bilet in care chiar ai incredere poate fi dificila.

In cazul pariurilor sportive online, insa, lucrurile stau putin diferit. Deschiderea unui cont pe una dintre platformele cu renume este un proces simplu si intuitiv care dureaza cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cateva date de baza, apoi sa alegi un nume de utilizator si o parola.

Depozitarea fondurilor pe platformele de pariuri sportive online este la fel de simpla. In primul rand, alegi metoda de transfer si completezi informatiile relevante, dupa care alegi suma pe care doresti sa o transferi si fondurile se vor regasi in contul tau din respectiva platforma.

Iti place fotbalul? Nu ratezi nicio disputa de pe terenul de tenis? Jocul de snooker nu mai are secrete pentru tine? Online este foarte simplu sa gasesti fiecare sport pe care il urmaresti cu pasiune. Dupa ce accesezi respectiva sectiune, absolut toate evenimentele din perioada urmatoare vor aparea pe ecran. Cele mai multe platforme de pariuri sportive online ofera si “live betting”, asadar vei vedea si meciuri in curs de desfasurare. Daca unul dintre meciuri iti capteaza atentia, poti vedea ce cote si optiuni de pariere ofera respectiva casa de pariuri printr-un simplu click pe respectiva partida. Un simplu click pe optiunea in care ai incredere va inscrie respectivul pariu pe biletul tau virtual.

Beneficiile oferite de platformele de pariuri sportive online

– Timpul este unul dintre cele mai mari beneficii pe care le ai online. Daca stii deja evenimentele pe care vrei sa pariezi, vei reusi sa plasezi un bilet online in numai cateva minute, fara a mai fi necesar sa gasesti selectiile prin liste fizice sau sa comunici codurile casierului. Pe de alta parte, daca vrei sa analizezi confortabil si pe indelete fiecare eveniment din ziua respectiva, platformele de pariuri sportive online iti vor pune la dispozitie statistici si informatii deosebit de cuprinzatoare cu sportivi, echipe, competitii si orice alt detaliu din lumea sportului. In plus, spre deosebire de agentii, site-urile de pariuri au program non-stop.

– Poti gasi cote mai bune. De regula, cotele din online sunt putin mai bune decat cele din oferta caselor de pariuri fizice, iar fiecare parior stie ca o cota putin mai mare se poate traduce in castiguri mult mai mari, in special pe biletele cu mai multe evenimente.

– Beneficii insemnate. Un click te poate purta intotdeauna pe alt site, iar casele de pariuri sportive online stiu foarte bine acest lucru. Ei te vor ca client, asadar vor face tot ce le sta in putinta sa te multumeasca. Tocmai de aceea, majoritatea platformelor online de acest tip au promotii si oferte foarte variate pentru a atrage cat mai multi pariori. Astfel, te vei bucura de numeroase bonusuri. Cu toate acestea, bonusurile pe care le primesti vin si cu cateva conditii de utilizare, asadar asigura-te ca le citesti inainte de a incepe sa pariezi.

Majoritatea platformelor de pariuri sportive online au un bonus de bun venit, bonus aplicabil la primul depozit sau la primele pariuri. Astfel, te poti bucura de dublarea sumei depozitate, de un pariu gratuit, de credite extra disponibile in alte sectiuni ale site-ului sau de multe alte bonusuri.

– Programe de loialitate. Fie ca pariezi zilnic sume mari sau ca faci cate un bilet mic din cand in cand, casele de pariuri vor sa te pastreze printre clienti, asadar vor derula constant concursuri si programe de fidelizare. Poti participa la tombole cu biletele pierzatoare, poti primi banii inapoi pe unele bilete si poti descoperi cote excelente la unele evenimente selectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *