VIDEO „Convoi al libertății” – Sute de camionagii protestează în Canada împotriva vaccinării obligatorii – International

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Câteva sute de camionagii au format un „convoi al libertății” și au ajuns sâmbătă în faţa sediului Parlamentului canadian, la Ottawa, în aplauzele susținătorilor, relatează The Huffinagton Post, potrivit News.ro. Protestul șoferilor de TIR vine ca urmare a politicilor de vaccinare obligatorie antiCOVID instituite în Canada.

Potrivit surselor amintite șoferii sunt furioşi din cauza faptului să sunt obligaţi să se vaccineze pentru a-şi exercita meseria sau să stea în carantină două săptămâni în cazul în care nu se vaccinează.

Mitingul din Ottawa încheie un marş care a început la începutul acestei săptămâni în estul ţării, cu scopul de a forma acest „convoi”.

Unele imagini postate pe Internet surprind uneori un convoi impresionant al acestor opozanţi ai vaccinării obligatorii.

Observatorii independenți a estimat că la manifestaţie participă un pic peste 1.000 de camioane. De altfel, doar 15% dintre şoferii canadeni de camioane nu sunt vaccinaţi împotriva covid-19, adică aproxmativ 16.000 de oameni.

spot_imgspot_img