VIDEO Igor Dodon, ținta ironiilor după ce a scos cu mâinile goale un cozonac din cuptor – Magazin

Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a ajuns ținta ironiilor pe internet după ce a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care scoate cu mâna goală un cozonac dintr-un cuptor, scrie Știrile ProTV.

În acest clip, Dodon, care acum este președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, apare alături de soția sa, care scoate un cozonac de pe vatră unde sunt și câteva urme de jaratic. Apoi, liderul PSRM ia cozonacul cu mainile goale, îl miroase și il pune pe o masă.

Potrivit Pro TV Chișinău, videoclipul a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, unde lumea s-a întrebat cum de a reușit Dodon să ia cozonacul în mână fără să se frigă. Mai mult, unii au observat faptul că acel cozonac ar fi identic cu un anumit produs care se vinde în magazine.

După apariția acestor comentarii ironice, liderul socialiștilor a postat pe Facebook un al doilea videoclip, în care scoate un cozonac cu mâna goală, dar folosește după aceea și un prosop.

”Șoc și groază! Știrea zilei azi în toată țara este despre tăvile în care familia Dodon coace cozonacii de Paște. Acest eveniment a devenit atât de important, încât a eclipsat și dizolvarea Parlamentului. (…) P.S. Pe cei invidioși, data viitoare îi invit la Sadova să coacem cozonaci împreună!”, a transmis Dodon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *