VIDEO Imagini dramatice cu soldații ucraineni care încearcă să elibereze un tranșeu rusesc: Grenade și foc de mitralieră de la mică distanță

0
1

Luptele din Ucraina nu se duc doar de la mare distanță, cu salve de artilerie și focuri trase de tancuri, ci uneori ajung să aibă loc la doar câțiva metri distanță între combatanți.

Lupta la mica distanta intre ucraineni si rusii dintr-un transeuFoto: Captura video

O serie nouă de imagini apărută pe rețelele sociale arată o secvență dramatică de luptă la mică distanță.

Doi soldați ucraineni însărcinați să elibereze tranșeele rusești dau peste un militar rus care se ascunde într-unul dintre șanțuri.

Când primul soldat ucrainean se apropie de groapă, din interiorul militarul rus aruncă o grenadă, iar ucraineanul scapă la mustață de explozie.

Urmează apoi un schimb de focuri de la mică distanță și câteva instanțe în care grenadele au zburat dintr-o parte în altă. Câteva dintre dispozitivele explozive au ajuns și în tranșeu, însă militarul rus a scăpat de fiecare dată.

În cele din urmă, într-un moment dramatic, militarul ucrainean ocolește poziția și se apropie din direcția opusă, ajunge chiar deasupra intrării în tranșeu și trage cu pușca mitralieră de la mică distanță în interior, cel mai probabil rănindu-l sau ucigând-ul pe soldatul rus.

Atenție! Imagini dramatice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here