VIDEO Incendiu violent la fațada unui bloc din sectorul 5 al Capitalei / Peste 100 de locatari evacuați, o persoană dusă la spital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă la faţada unui bloc cu zece etaje din Sectorul 5 al Capitalei, peste 100 de locatari fiind evacuați. Opt persoane au avut nevoie de asistență medicală, iar una a fost transportată la spital, conform reprezentanților ISU București-Ilfov.

incendiu la un bloc din CapitalaFoto: ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiul a cuprins fațada unui bloc din strada Baciului, de la etajul doi până la etajul zece. La faţa locului au intervenit 14 autospeciale cu apă şi spumă, dar şi mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Conform ISU, 112 persoane s-au autoevacuat, iar opt persoane au fost asistate medical, dintre care una a fost transportată la spital.

„Pentru stingerea incendiului s-a acţionat din exterior utilizând autoscara. De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu. Sunt două persoane în evaluare medicală”, au precizat reprezentanţii ISU, citați de News.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, incendiul a fost stins, iar echipele de căutare acţionează la fiecare etaj.

spot_imgspot_img