VIDEO Manchester City, experiență terifiantă – Avionul care transporta echipa a ratat aterizarea din cauza Furtunii Dudley

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Avionul Boeing 757 care transporta echipa Manchester City de la Lisabona, unde a jucat în Champions League (5-0 vs Sporting), a ratat aterizarea din cauza Furtunii Dudley, informează marca.com.

Manchester CityFoto: Twitter – Manchester City

Jucătorii şi staff-ul lui City au trăit o experienţă extremă şi terifiantă după ce avionul cu care călătoreau de la Lisabona a încercat să aterizeze pe aeroportul din Manchester.

Vântul puternic cu rafale de până la 80 de kilometri/oră produse de de Furtuna Dudley au zguduit puternic aeronava în momentul aterizării, astfel că, după ce au ocolit aeroportul din Manchester de trei ori, piloţii Titan Airways au fost nevoiţi să îndrepte avionul către Aeroportul John Lennon din Liverpool.

„Putem confirma că avionul care transporta prima echipă acasă de la Lisabona a aterizat în siguranţă la Liverpool, după ce vânturile puternice au forţat o deviere de la Manchester”, a anunțat clubul, pe Twitter.

Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc 9 martie.

*sursă video: AviationUpclose 2022

spot_imgspot_img