VIDEO O asistentă din Bihor, filmată în timp ce fumează în ambulanță – Sanatate

O asistentă de la Serviciul de Ambulanță Bihor a fost filmată în timp ce fuma în ambulanță, se pare în timpul unei intervenții, deși normele de lucru ale instituției interzic fumatul la o distanță mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanțe, potrivit ebihoreanul.ro.

Directorul SAJ Bihor, Liciniu Venter, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că asistenta de la Suplacu de Barcău este în acest moment în concediu medical, iar aceasta va fi cercetată disciplinar după întoarcea din concendiu.

”Așteptăm să revină pentru a începe cercetarea. Trebuie să aflăm, în primul rând, de când datează filmulețul pentru că m-am consultat cu jurista noastră și mi-a spus că dacă fapta e mai veche de 6 luni nu o putem cerceta disciplinar pe asistenta respectivă. Se pare că filmarea a fost făcută de ambulanțierul care este în echipă cu asistenta, vom discuta și cu dânsul. În mod normal, asistenta nu avea voie să fumeze în autospecială”, a spus directorul SAJ Bihor, Liciniu Venter.

Potrivit acestuia, între asistentă și ambulanțier există „o problemă”, iar femeia a cerut înlocuirea colegului său.

„Filmulețul a fost văzut și de asistentul șef al SAJ Bihor care i-a atras atenția asistentei să nu mai fumeze în ambulanță iar aceasta s-a conformat. Vom vedea ce decizie vom lua în cazul celor doi”, a spus directorul SAJ Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *