VIDEO Primele imagini cu echipajul salvat de crucișătorul scufundat Moskva. Șeful marinei ruse s-a întâlnit cu aproximativ 100 de soldați

Date:

Șeful marinei ruse, amiralul Nikolai Yevmenov, s-a întâlnit sâmbătă la Sevastopol cu membrii echipajului de pe crucișătorul scufundat Moskva, a anunțat sâmbătă ministerul rus al apărării, relatează Reuters.

membri ai echipajului Moskva, care ar fi supraviețuit exploziei de pe nava amiralFoto: Captura video

Rusia a declarat joi că Moskva s-a scufundat după ce a explodat muniția. Ucraina a declarat că a lovit nava amiral a flotei ruse de la Marea Neagră cu rachete Neptun.

Ministerul rus al Apărării a lansat un videoclip de 26 de secunde care îi arată pe Yevmenov și alți doi ofițeri stând în fața a aproximativ 100 de membri ai Forței Navale.

Ministerul nu a spus când a avut loc întâlnirea.

Rusia a declarat că toți cei 500 de echipaj au fost salvați după explozia de miercuri seara. Oficialii ucraineni au spus că unii dintre cei aflați la bord au murit, dar nu au furnizat nicio dovadă pentru a-și susține afirmațiile.

Anton Gerașcenko, consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, a scris pe canalul său de Telegram că inclusiv Anton Kuprin, comandantul crucișătorului Moskva, ar fi murit în explozie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related