Vrei o relație de cuplu sănătoasă atât din punct de vedere emoțional, cât și sexual? Iată câteva lucruri pe care le poți face alături de partenerul tău ca primi pași spre o viață mult mai satisfăcătoare!

Relațiile sunt minunate și pline de siguranță și confort emoțional. Cu toate astea, ele pot cădea în monotonie și pot pica acele teste ale răbdării și înțelegerii pe parcurs. Într-o relație de succes, cel mai mult contează viața sexuală și o bună comunicare, de multe ori, chiar în această ordine. Din păcate, foarte multe persoane spun că și-au găsit partenerul perfect, însă, nu își comunică suficient plăcerile sau dorințele. Asta duce, în cele din urmă, la un disconfort general.

         Pentru a oferi mai multă savoare relației tale de cuplu este extrem de important să discuți cu partenerul fiecare detaliu ce ține de plăcerea și bucuria ta. Deschiderea va veni și din cealaltă parte foarte curând. Pentru început, poți aborda câteva tehnici foarte cunoscute, care vor pune cu siguranță lucrurile în mișcare, precum purtarea lenjeriei provocatoare sau lipsa completă a acesteia, ori propunerea unor jucării care să vă satisfacă pe amândoi.

Iată câteva lucruri pe care le poți face alături de partenerul tău ca primi pași spre o viață sexuală mult mai satisfăcătoare:

Surprizele vestimentare

         Un body sexy sau alte piese de lenjerie care pot provoca de la prima privire sunt mereu o idee bună. Din păcate, multe femei folosesc aceste articole vestimentare deosebite doar în cadrul vestitelor „începuturi”. Dacă nu ai mai purtat nimic similar de multă vreme este cazul să o faci acum. Invită-ți partenerul la o cină acasă și îmbracă noua lenjerie sexy. Poți purta ce dorești pe deasupra pentru a nu da încă nimic de bănuit. De asemenea, un halat de mătase ar fi o idee suficient de bună, dacă vrei să fi ceva mai îndrăzneață.

Jucăriile sexuale

         Jucăriile sexuale nu sunt pentru toată lumea, într-adevăr. Cel puțin, la început. De multe ori, cuplurile refuză ideea de a utiliza aceste jucării dacă nu sunt foarte sigure pe propriile plăceri sau dacă nu cunosc felul în care te ajută acestea să dezvolți o viață sexuală mult mai interesantă și plăcută. Poți achiziționa, spre exemplu, o jucărie din gama de dildouri realiste cu testicule de pe site-ul Pasiune.ro. dacă îți cunoști corpul și plăcerile, discută cu partenerul tău despre asta. Veți vedea împreună cum vă puteți îmbogăți experiența. Totul ține doar de imaginația voastră.

Discutarea fetishurilor

         Toți oamenii au un fetish anume sau chiar mai multe. Pentru foarte multe persoane, însă, este un subiect delicat și poate fi dificil de discutat. Asta se întâmplă cel mai adesea din lipsă de încredere față de partener sau din lipsă de cunoaștere a propriului corp. Adevărul este că, dacă nu poți discuta și face aceste lucruri care îți provoacă plăcere alături de partener, vei ajunge să le faci alături de altcineva. Cel mai sănătos, pentru amândoi, este să purtați aceste discuții despre propriile plăceri pentru a vă cunoaște cu adevărat și pentru a avea cele mai plăcute experiențe sexuale împreună. Nu veți regreta acest pas!

         În concluzie, într-o relație sănătoasă, totul ține de comunicare excelentă și o viață sexuală satisfăcătoare. Pentru a condimenta relația de cuplu este nevoie de efort din partea amândurora, dar de data asta poți face tu primul pas. Fie că începi o discuție despre plăcerile personale sau porți lenjeria cea mai provocatoare, efortul va fi apreciat și chiar răsplătit.

Sursa foto: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *