Vremea se răcește și va ninge la București / Cod galben de viscol în 8 județe din sud-estul țării

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Meteorologii au emis duminică o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru opt judeţe din sud-estul ţării, începând de luni de la ora 6:00 și până marţi la ora 10:00. Și la București vremea se va răci și va ninge.

Ninsoare de primavaraFoto: Hotnews

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în sud-estul ţării, temporar vor fi precipitaţii, mai ales ninsori, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h şi local va fi viscol. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală.

Pe litoral şi în Deltă precipitaţiile vor fi mixte, iar rafalele vor depăşi 70 km/h.

Se vor afla sub cod galben judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa.

Vremea se va răci și va ninge și la București

Potrivit meteorologilor, vremea va fi închisă şi se va răci și în Capitală, iar temporar vor fi precipitaţii, mai ales ninsori. Este posibil să se depună strat de zăpadă de 1-3 cm, în intervalul luni, ora 6:00 – marţi, ora 10:00, conform prognozei speciale pentru Bucureşti emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei de luni (28 februarie), când la rafală vor fi viteze în general de 50-55 km/h. Temperatura maximă va fi de 2-3 grade, iar cea minimă de minus un – zero grade.

spot_imgspot_img