Will Smith şi Martin Lawrence au anunţat că vor…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Will Smith şi Martin Lawrence vor juca împreună în noul film din franciza „Bad Boys”, a patra, comediile poliţiste lansate în 1995. Cei doi actori au făcut anunţul marţi printr-un videoclip postat pe Instagram.


 

În videoclip, Will Smith, aflat la volanul maşinii sale în timp ce se filmează se opreşte în faţa unei case şi bate la uşă. Martin Lawrence îi deschide iar cei doi actori anunţă: „E oficial! Bad Boys 4!”.

Regizat de Michael Bay, „Bad Boys” i-a adus împreună pe ecran pe cei doi actori în rolurile Mike Lowery şi Marcus Burnett, doi poliţişti din Miami cu metode neortodoxe. Regizorul a semnat o continuare în 2003 înainte de a le preda ştafeta lui Adil El Arbi şi Bilall Fallah 17 ani mai târziu, în 2020, atunci când au relansat franciza, regândind cea de-a treia parte „Bad Boys for Life”. În toate cele trei cazuri, cei doi poliţişti au fost interpretaţi de acelaşi cuplu de actori.

Adil El Arbi şi Bilall Fallah vor reveni în spatele camerei pentru acest al patrulea film produs de Sony Pictures. Nu a fost anunţată nicio dată de lansare.

Filmul „Bad Boys 4” a fost anunţat imediat după lansarea celui de-al treilea, care a fost un mare succes la box office-ul american. Dar proiectul a stagnat de atunci, iar o nouă piedică a venit la începutul lui 2022 din cauza episodului de la ceremonia premiilor Oscar unde Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. O sursă a declarat pentru The Hollywood Reporter la acea vreme că proiectul a fost suspendat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img