WTA Linz: Jaqueline Cristian, în sferturi după abandonul adversarei – Tenis

Jaqueline Cristian (100 WTA) s-a calificat marți în sferturile turneului WTA 250 de la Linz, sportiva noastră profitând de abandonul adversarei în primul set, moment în care Jaqueline conducea cu 5-2.

După șapte gameuri disputate, Rebecca Peterson (84 WTA) a fost nevoită să abandoneze, iar meciul s-a încheiat prematur după doar 27 de minute.

De știut:

  • Pentru Jaqueline urmează un meci cu învingătoarea duelului dintre Anhelina Kalinina (52 WTA) și Veronika Kudermetova (32 WTA – cap de serie numărul patru).
  • Pentru calificarea în sferturi, Jaqueline Cristian are asigurat un cec în valoare de $6.175 și 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
  • România mai are o reprezentantă pe tabloul de simplu: Simona Halep. Fosta lideră WTA o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich în optimi. Duelul va fi LiveText pe HotNews.ro în cursul zilei de marți și nu va începe mai devreme de ora 17:00.

WTA Linz are loc în perioada 6-12 noiembrie, se dispută pe hard indoor, are premii totale în valoare de $235.238, iar pe tabloul principal au fost 32 de jucătoare. Face parte din categoria WTA 250.

Ultimele trei câștigătoare ale întrecerii au fost Aryna Sabalenka (2020), Cori Gauff (2019) și Camila Giorgi (2018). Are și România o campioană la Linz: Raluca Olaru, la dublu – ediția din 2014, alături de Anna Tatishvili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *