Zece sfaturi atunci când cumpărați o masă de bucătărie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În bucătăriile noastre putem căuta, de asemenea, un spațiu ca punct de întâlnire pentru mesele în familie sau pentru orice moment de după masă. Aceste activități se desfășoară în jurul unei mese care capătă o importanță deosebită în încăpere. Cu o masă, bucătăria devine, de asemenea, o încăpere în care se poate petrece timp departe de sarcinile de gătit.

De aceea, trebuie să fim foarte atenți cu privire la masa de care avem nevoie pentru bucătăria noastră. Mai presus de toate, pentru că este un spațiu în care ne putem petrece mult timp și poate deveni o piesă de mobilier esențială în activitatea casei noastre. În acest articol vă vom oferi cele mai bune sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o masă bucătărie:

1. Decideți dimensiunea mesei. Acest lucru este esențial. Masa nu ar trebui să devină un obstacol atunci când aveți de gând să gătiți sau să îndepliniți orice sarcină tipică de bucătărie. Nu uitați să vă luați măsurile și să cumpărați masa care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și care să se potrivească vizual și funcțional cu dulapuri bucătărie.

2. Masă pliantă sau nu? Dacă nu aveți suficient spațiu, cel mai bine este să aveți o masă pliantă. În acest fel, veți optimiza întotdeauna spațiul din bucătăria dumneavoastră. Nu uitați, totuși, că trebuie să țineți cont de utilizarea mesei.

3. Forma mesei. Rotundă, pătrată sau dreptunghiulară. În primul caz, suprafața mesei este mai puțin utilizabilă, dar se obține o mai bună distribuție a mesei. Estetica bucătăriei noastre va fi, de asemenea, un factor de luat în considerare.

4. Pentru ce aveți nevoie de masă? Aceasta este una dintre cele mai importante decizii. Motivele pentru a cumpăra o masă bucătărie pot fi variate. În unele situații, aceasta va fi folosită ca înlocuitor al mesei de sufragerie. În acest caz, veți avea nevoie de o masă mai mare, cu mai multă prezență. În alte situații, este necesar doar pentru mese mai ușoare, cum ar fi micul dejun. În acest caz, puteți opta pentru modele mai ușoare și mai mici.

5. Urmează linia de decorare. În orice caz, masa bucătărie va ocupa un spațiu important și, prin urmare, este important ca aceasta să se potrivească cu designul restului camerei, cum ar fi cu restul de dulapuri bucătărie sau alte piese de mobilier.

6. Căutați funcționalitatea. Masa bucătărie poate fi un aliat de nădejde dacă are elemente precum sertare de depozitare sau roți, astfel încât să poată fi mutată cu ușurință.

7. Materiale de calitate. Astfel, masa bucătărie va rezista mai mult timp în condiții perfecte. Mai presus de toate, nu uitați că trebuie să reziste la o utilizare continuă și să fie ușor de curățat și de întreținut. Acest lucru este valabil și pentru dulapuri bucătărie.

8. Suprafața de gătit. Masa de bucătărie poate fi folosită și ca masă laterală, astfel încât bucătarul să aibă mai multă suprafață pentru a-și îndeplini sarcinile. Cu alte cuvinte, aceasta poate fi considerat ca o extensie a blatului de lucru. Acest aspect poate fi, de asemenea, luat în considerare atunci când o achiziționați.

9. Nu uitați de scaune. Acest lucru pare evident, dar ar trebui să fie luat în considerare și la calcularea spațiului sau pentru a menține coerența în decor. În multe cazuri, puteți cumpăra mese și scaune împreună pentru bucătărie.

10. Căutați sfaturile experților. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă adresați experților în design interior sau furnizorilor de mobilă pentru a obține sfaturi cu privire la cele mai bune opțiuni. Astfel, vă va fi mult mai ușor să cumpărați masa pentru bucătăria dumneavoastră.

spot_imgspot_img