Case Trainice Cu Adevarat

Case Trainice Cu Adevarat

Despre NoiSuntem o echipa omogena,cu experienta,formata din cei care va deseneaza visele arhitectii,cei care dau nastere structuristi si cei care participa la dezvoltarea acestora,zidari,dulgheri,fierari betonisti,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori si tatal lor adoptiv dirigintele de santier.
Nu ducem lipsa de buldoexcavator,schela,popi metalici,cofraje,scule diverse,materiale de constructii astfel incit sa nu va stresam (cum o fac alte echipe din domeniu) in cazul in care va doriti o casa construita pe ideile si cerintele dvs la un pret corect,fara modificari ulterioare.
Nu avem “pauze de-o bere” ;refuzam politicos astfel incit ne intrerupem programul la orele prinzului ptr 45 minute. Dvs aveti un vis?Intimplare…Sa presupunem ca dispuneti de un teren pe care doriti sa va construiti o casa trainica cu linii clasice,moderne,brincovenesti sau din perioada interbelica;ne contactati,stabilim o intilnire “pe teren”,discutam citeva idei si va ascultam cerintele;dupa care arhitectii nostri va vor face 2 propuneri de proiect ce pot fi dezvoltate si modificate in functie de dorintele dvs.Va stam la dispozitie cu un arsenal intreg de proiecte dupa care va puteti ghida.

In acest sens va marturisim faptul ca la incheierea si semnarea unui precontract de construire imobil predat la cheie cu adevarat,propunem doua pachete:
– Pachetul Elegance :
este destinat persoanelor ce doresc sa obtina un raport pret>calitate echilibrat;printre facilitatile acestui pachet enumeram proiectul D.T.A.C. cu costuri zero,realizat pe ideile si cerintele clientului/beneficiar ;gard imprejmuire,poarta auto+pietonala.Pentru vizualizarea intregului pachet accesati rubrica “Preturi Pachete Case Trainice”.

– Pachetul Avantgarde :
Un pachet extrem de bogat,destinat celor cu personalitate puternica, persoanelor ce au tendiinta de a visa spre lux si perfectiune;materiale premium si finisaje de exceptie ,ceramica,obiecte sanitare si iluminat,pardoseli din gama de lux.
Acesta mai contine un proiect D.A.T.C. 3D astfel incit sa fie perfect vizibile finisajele interioare/exterioare,amenajarea curtii interioare, prizele,intrerupatoarele,obiectele de iluminat,mobilierul,obiectele sanitare,tablourile,etc cu costuri zero practic un bonus suplimantar separat de continutul pachetului pe care il puteti vizualiza la rubrica “Preturi Pachete Case La Cheie”.

Cireasa de pe tort pentru pachetul Avantgarde,este cadoul nostru pentru casa noua si anume Mobilier De Bucatarie executat la comanda,pe nuantele stabilite de dvs!complet echipat (plita,cuptor,hota marca Beko,spalator Franke) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *