Meditatii la matematica, romana si alte materii – o necesitate in ziua de azi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In ziua de azi toti copii isi doresc note bune la matematica dar si la alte materii precum istorie, geografie sau limba romana, dar si la informatica. In cazul in care copilul nu are note bune la una din aceste materii, incercatii meditatii matematica Bucuresti!

Despre meditatii in Bucuresti si nu numai s-a vorbit intens in ultimii ani, insa ce mi-a placut este un discurs preluat de pe gandul.info:

„Cand eram eleva, acum vreo 40 de ani, nu exista moda asta. Faceau meditatie numai copiii mai inapoiati, saracii. Incet, incet, profesorii universitari au lansat ideea ca e nevoie de meditatii, pentru ca la admitere se cereau lucruri care depaseau programa. Era de bon ton si sa mergi la olimpiade, ca sa intri fara examen la facultate. Asa ca te meditai pentru olimpiade. In timp, s-a mai umblat prin programe si, de exemplu, la un liceu industrial se mai face ceva matematica, dar la fizica, chimie, se face citire de titluri, nu se face carte. Asa ca cei de acolo erau si ei nevoiti sa se mediteze, daca voiau la facultate. S-a creat un cerc vicios. Sunt profesori care, din cauza salariului mic, se multumesc sa care catalogul la clasa si atat, dar si elevi care nu mai sunt interesati sa invete. Nu se mai staduieste nimeni, nici unii, nici altii. In sine, meditatia nu e un lucru rau, doar ca ar trebui facuta la scoala, pe gratis pentru elevi, iar profesorii ar trebui platiti. In ceea ce-i priveste pe profesorii care o lasa mai moale la clasa si ii cheama pe elevi la meditatie, lucrul asta nu ar mai exista, daca inspectiile s-ar face ca lumea. Pe aia care isi fac treaba bine, ii platesti bine, pe ceilalti, ii dai afara” ? Maria Iliescu, Liceul Vladimirescu, Bucuresti.

Si totusi nu este nimic pierdut. Mai ales daca te intereseaza meditatii matematica Bucuresti sau meditatii romana Bucuresti, istorie sau poate pentru Admitere la Facultatea de Drept sau Academia de Politie, acolo unde trebuie sa stii bine elementele de gramatica si limba romana. Pentru meditatii la matematica, exista multe variante, meditatii-orice.ro prezinta poate cea mai buna oferta dar si seriozitate maxima.
Ati incercat si dvs sa va dati copilul pe mana unui meditator nepriceput? Ati vazut cu siguranta ca nu dau randament. Pentru copii dvs, meditatii-orice.ro este cu siguranta un site care merita incercat, meditatori cu experienta in Bucuresti si preturi dintre cele mai bune, comparativ cu piata meditatiilor!

spot_imgspot_img