Vanzarile de canapele in crestere si noi game de dormitoare pentru publicul tanar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chiar si vara interesul pentru mobilier se mentine la cote inalte si nu numai pentru mobilierul de gradina. Piata de mobila a crescut cu aproximativ 10% si mai este doar o luna pana la targul de mobila. In domeniul mobilierului, canapelele isi mentin un interes special iar toamna, de obicei mobilierul de dormitor este cel mai cautat. De exemplu, canapelele Lem”s sunt gama cu cea mai mare crestere in prima jumatate a anului, avand un avans de 60% fata de aceeasi perioada din 2015. Cresterea se datoreaza extinderii optiunilor de finisaje pana la peste 250 variante, precum si introducerii noilor game Borgia, canapele cu recliner, si Moko, canapele extensibile cu un design modern -minimalist.
„Anul trecut peste 17.000 de clienti au comandat canapele in magazinele Lem”s, iar gama diversificata pe care o expunem este unul dintre principalii factori care au incurajat clientii sa aleaga canapelele si fotoliile Lem”s” declara Adrian Rizea, director comercial Lem”s.
Vara se extind gamele: o noua linie de dormitoare, pentru publicul tanar
In aceasta vara Lem”s lanseaza o noua linie de dormitoare, gama Box, accesibile si cu un design tineresc. Dupa succesul inregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem”s se adreseaza unui public tanar care apreciaza culorile si designul modern-minimalist, dar functional, linia Box completeaza gama de dormitoare Lem”s si propune o cromatica intensa si combinatii vivace de galben, verde sau rosu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.
Ca si livingurile …

spot_imgspot_img