2 carti de dragoste care te vor face sa crezi din nou in iubire

carti_de_dragoste

Noi toti avem nevoie de putina dragoste in viata noastra. Exista totusi momente in care dureaza putin mai mult pana ca iubirea sa ni se arate. O modalitate de a capata acces la iubire, un element care nu ar trebui sa lipseasca nimanui, este prin lectura unor carti de dragoste.

In ceea ce urmeaza, iti propunem cele mai citite carti de dragoste din libraria online Bookzone.ro. Am ales doar doua pentru a relua imaginea unui cuplu, format intotdeauna din doi oameni, chiar si cand acestia nu sunt aproape.

Alekzandre, Adina Stephanie

Aceasta carte de dragoste spune povestea a doi indragostiti al caror destin a fost sa fie impreuna. Pe cat de opusi, pe atat de compatibili, Zhavia si Alekzandre se intersecteaza intr-un anumit punct al vietii lor, doar ca sa se desparta la scurt timp dupa.

Desi nu uita niciodata unul de altul, viata merge mai departe si fiecare isi vede de drum. Cu toate acestea, cei doi se reintalnesc si inteleg ca nimic nu este intamplator.

Daca inca nu esti sigur ca aceasta este una dintre cele mai frumoase carti de dragoste aparute anul acesta, poate urmatorul citat iti va schimba parerea:

„Nu as schimba nimic daca as putea. Atunci nu am inteles, dar acum imi dau seama ca Alek avea nevoie de timp departe de mine, sa isi faca ordine in viata. Sa se gaseasca pe el. Si ma bucur ca a plecat si a revenit fiind Alek care sta acum in fata mea”.

Alekzandre este o poveste despre forta contradictorie a iubirii care ne face sa ne simtim puternici si vulnerabili in acelasi timp – o iubire care ne frange doar pentru a ne vindeca apoi.

O viata si inca o zi, vol. 1, Alexandru-Mihai Gulie

Nu trebuie sa citesti aceasta carte daca nu esti pregatita sa iti amintesti fiecare senzatie pe care ti-a oferit-o prima iubire traita. Una dintre cele mai bine vandute carti de dragoste la noi in tara spune povestea unei iubiri sincere, inocente si dureroase dintre Abel si Sarah.

„Totul era perfect, iar intalnirea noastra parea planuita inca dinainte de aparitia timpului […] Ochii ei caprui au fost singurii ce m-au văzut vreodată. Credeam ca nimic nu ne va sta în cale. Credeam ca lumea este creata doar pentru noi doi si fiecare stea vegheaza asupra fericirii noastre. Dar numai un prost poate crede ca totul i se cuvine.”

Povestea lor de dragoste este superba, sfasietoare; nu ai cum sa nu te identifici cu acest cuplu care reuseste sa supravietuiasca unei povesti de dragoste sincere si puternice, insa lipsite de noroc.

Cartile ne poarta in lumea lor si ne reamintesc de noi insine. Daca ai inceput sa pierzi speranta in iubire, poate ca treci printr-o despartire sau poate ca nu ai mai cunoscut pe cineva special de foarte mult timp, incearca experinta de a citi aceste doua carti de dragoste.

Le gasesesti pe ambele in libraria online www.bookzone.ro. Lasa-te purtat de experienta protagonistilor si descopera ca dragostea ramane la fel de adevarata chiar si atunci cand persoana iubita nu mai este langa tine. Citeste aceste carti de dragoste si vei ramane cu una dintre cele mai frumoase experiente traite pana acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *