Caracteristicile odorizantelor auto profesionale

Știi că dacă ai o mașină ai automat o a doua casă? De multe ori poți avea senzația că locuiești în mașina ta datorită combinației de mirosuri cu care se îmbibă. Acestea includ mirosul de fast-food-uri vechi, haine de sală și dacă ai un prieten blănos,chiar și mirosul animăluțului de companie. Din păcate, nu este atât de ușor să scapi de aceste mirosuri, indiferent de cât timp menții geamurile deschise. Pentru a remedia această situație atât de des întâlnită, ai nevoie de un odorizat de mașină profesional.  Acesta este motivul pentru care am decis să întocmim o listă cu cele mai bune odorizante auto de pe piață. Pentru a ști că achiziționăm cele mai bune odorizante este bine să analizăm anumite caracteristici printre care se numără:

Ușurința de utilizare

Este foarte importantă pentru că la urma urmei, dacă dorești să utilizezi în mod regulat odorizantul, nu ai timp să monitorizezi diferite procese sau să le controlezi.

Amplasare

Nu există prea multe locuri în mașina unde să poți amplasa odorizantu, mai ales că acum este interzis să se amplaseze la oglinda retrovizoare, așa cum se făcea odată.

Persistența în timp

Nu în ultimul rând, este foarte importantă capacitatea de a parfuma cu aceeași intensitate, de la început până la final. Bineînțeles că în timp se mai diminuează din aromă, dar odorizantele profesionale păstreză aroma delicată mai mult timp.

Pare greu de crezut, dar pe piață există și odorizante profesionale care îndeplinesc simultan toate aceste caracteristici. La acestea sa mai adaugă și accesibilitatea prețului. În aceste caracteristici se regăsesc perfect și odorizantele de masina de la Casa Parfumurilor. Gama variată de mirosuri și parfumul îmbietor al acestora nu este singurul atu al acestor produse. În plus, raportul excelent calitate – preț le face să fie potrivite pentru oricine pune accent pe calitate și știe că nu întotdeauna un preț mare este echivalentul unui produs de calitate superioară.

Odorizantele auto lichide

Acestea au devenit un must have al versatilității pentru că pot fi pulverizate atât în mașină, cât și în casă. Se utilizează foarte ușor datorită ambalării într-un recipient cu pulverizator, ușor de manevrat și folosit. Nu au nevoie de un loc special unde să fie amplasate, iar persistența în timp este una ridicată, întrucât parfumul odată împregnat în țesătură, va împrăștia aroma intensă la început, după care se transformă în una delicată și discretă.

Odorizantele auto solide

Sunt foarte ușor de folosit pentru că se plasează direct sub scaun și are capacitatea de a împrospăta mașina timp de cel puțin 30 de zile. Ce au în

plus față de celelalte odorizante? Au capacitatea de a elimina miliarde de bacterii care au capacitatea de a consuma mirosurile neplăcute din mașină. Un beneficiu major este acela că nu afectează în niciun fel partea estetică a mașinii pentru că este complet invizibil: se poziționează sub scaun.

Odorizanele Hang Tag

Sunt foarte ușor de folosit pentru că le agăți unde dorești și au capacitatea de a împrăștia parfumul preferat pe care l-ai ales. Beneficiile fiecărei arome sunt următoarele:

Floare de bumbac – parfum fin floral, discret și elegant ce amintește de miresmele unei dimineți de vară, într-o grădină încărcată de flori, ce se îmbină armonios cu notele proaspete si pure ale ierbii plină de rouă.

Mango – are efect calmant și relaxant, sporește activitatea creierului și consolidează inima.

Pepene si castravete stimularea creativității sau limpezirea gandurilor.

Iasomia – relaxează și are efecte benefice asupra întregului sistem nervos, inlaturand anxietatea, depresia, oboseala psihică și spaimele. Stimulează creativitatea, exprimarea artistică, sporește intuiția, are efect euforic, naște încredere și iubire.

Măr condimentat – stimulator, tonic, aphrodisiac, fizic și psihic.

Cu siguranță pe piață există mult mai multe forme de odorizane de mașină, însă ne-am oprit asupra acestor 3 pentru că respectă simultan cele 3 caracteristici esențiale ale unui odorizant auto profesional și de calitate. În plus, brandul Casa Parfumurilor deține o gamă variată de arome care se pliază perfect până și pe cele mai pretențioase gusturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *