3 beneficii pe care apa alcalină le asigură organismului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Apa este cunoscută drept cel mai important lichid din organismul uman. Se recomandă ca toți tinerii și adulții să consume cel puțin doi litri de apă în fiecare zi, întocmai pentru a-și menține nivelul de hidratare optim. Totuși, în cazul în care organismul tău se confruntă cu alte afecțiuni, mai ales de tipul digestiv, există soluții care să te ajute. Recomandarea noastră este reprezentată de apa alcalină, care nu doar că va juca un rol însemnat la hidratare, dar îți va conferi și o stare bună.

Ce este apa alcalină?

Apa alcalină prezintă o valoare a pH-ului mai mare de 7, ceea ce înseamnă că are proprietăți alcaline. Procedeul prin care se obține presupune adăugarea sau îndepărtarea ionilor de hidrogen liberi din apa obișnuită. Diferite companii au început să pună la dispoziția consumatorilor variante de apă alcalină, datorită numeroaselor beneficii pe care le asigură. Astfel, dacă te confrunți cu tulburări ale tractului digestiv ori chiar dureri de cap, acum ai posibilitatea de a încerca un produs benefic și care îți va da o stare de bine.

În cazul în care ți-am stârnit interesul, îți recomandăm să optezi pentru produse marca D’Ora, care sunt special concepute pentru a veni în ajutorul sănătății tale. Acestea se remarcă prin calitate superioară, puritate microbiologică, fiind îmbuteliate direct de la izvor, de la sursă naturală. Mai mult decât atât, conținutul apei alcaline de la acest brand are propria identitate, evidențiată prin coloizii naturali de argint și aur.

Care sunt beneficiile asigurate de apa alcalină?

1. Proprietățile benefice ale acesteia se află în strânsă legătură cu biochimia: mai exact, capacitatea sa de a neutraliza acizii din organism, aspect ce poate ajuta la menținerea unui mediu intern sănătos, cu un pH optim. În plus, are un gust plăcut și este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii.

2. Corpul uman este expus zilnic la numeroase substanțe chimice și metale grele, care se acumulează în organism și pot avea efecte negative asupra sănătății. Consumul de apă alcalină poate ajuta la îmbunătățirea capacității corpului de a elimina aceste substanțe, contribuind semnificativ la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

3. Un alt avantaj al apei alcaline este că poate ajuta la creșterea nivelului hidratării, deoarece ionii de hidrogen îmbunătățesc absorbția apei în organism. De asemenea, poate avea un efect pozitiv asupra performanței fizice, prin îmbunătățirea fluxului de oxigen și a nivelului de energie. Acest aspect este foarte important, mai ales în cazul persoanelor care au nevoie de hidratare suplimentară, precum atleții sau persoanele care lucrează în medii calde, fiind mult mai predispuși la deshidratare.

Starea ta de bine se poate asigura cu ușurință, având la îndemână produse calitative cu proprietăți valoroase. Apa alcalină face parte din această categorie de produse, care sunt create special pentru a îmbunătăți starea de bine a organismului. Dacă te-am convins că apa alcalină este ceea ce ți se potrivește, nu ezita să o încerci. Vei simți în scurt timp beneficiile despre care am vorbit mai sus!

Sursa foto: unsplash.com

spot_imgspot_img