5 motive pentru care merita sa cumperi noul laptop MateBook D 16 de la Huawei

In urma cu cateva luni a fost lansat noul model de laptop din seria MateBook, si anume modelul D 16 de la Huawei. Daca te numeri printre persoanele care isi doresc sa se bucure de cele mai noi functionalitati si specificatii propuse de brand-ul Huawei in materie de laptopuri, atunci in ceea ce urmeaza vei gasi 5 motive pentru care acest model de laptop poate fi o investitie inspirata.

Ecranul mare

Primul motiv pentru care modelul MateBook D 16 este foarte apreciat se refera la dimensiunea ecranului de 16 inchi. Un astfel de display este foare ofertant si foarte util mai ales in cazul acelor persoane care desfasoara diferite activitati de grafica sau de editare foto/video pe ecranul laptopului. Mai mult, ecranul mare al laptopului permite ca acest dispozitiv sa fie folosit in diverse situatii precum monitorul unui computer PC desktop prin prisma dimensiunilor.

Raportul dintre ecranul si corpul laptopului

Un al doilea argument care recomanda sa iei in considerare o eventuala oferta MateBook D 16 este raportul de 90% dintre ecranul laptopului si corpul acestuia. Marginile foarte subtiri fac ca dimensiunile laptopului sa nu fie mai mari decat in cazul laptopurilor de 15,6 inchi. Rezolutia de 16:10 ofera un raport excelent pentru o calitate a imaginii la standarde ridicate. In plus vorbim despre o acoperire a imaginii 100% in culori sRGB, cu raportul de contrast de 1200:1.

Specificatiile laptopului

Un al treilea motiv pentru care laptopul MateBook D 16 poate fi alegerea potrivita sa refera la specificatiile si functionalitatile acestui dispozitiv. Exista posibilitatea de a opta pentru un procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7. Ambele sunt procesoare din generatia a 12-a.

Varianta i5 propune o grafica UHD, in vreme ce varianta i7 are o grafica Iris Xe. Configuratia laptopului poate fi facuta pe memorie RAM de 8 GB sau de 16 GB. Memoria SSD-ului este de 512 GB. In privinta bateriei vorbim despre o baterie de 60 Wh ce ofera pana la 10 ore de utilizare. Conectivitatea este asigurata de diferite porturi.

Designul elegant

Ecranul mare si specificatiile atractive ale laptopului sunt completate de un design extrem de elegant si de fin. Vorbim aici despre un laptop cu carcasa metalica foarte subtire si cu finisaje elegante. Design-ul minimalist il face o alegere perfecta atat pentru munca la birou, cat si atunci cand esti in deplasari.

Portabilitatea ridicata

Nu in ultimul rand merita sa amintim greutatea de doar 1,7 kg pentru un laptop cu diagonala de 16 inchi. Greutatea acesta il face un laptop foarte portabil si extrem de util pentru a fi transportat si folosit in diferite situatii.

Chiar daca vorbim despre un laptop care a fost lansat de curand, poti gasi o oferta MateBook D 16 pentru a beneficia de preturi avantajoase la achizitia laptopului. Poti cauta astfel de oferte in magazinul online oficial Huawei sau poti alege plata in rate, daca bugetul nu iti permite achizitia prin achitarea intregii sume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *