5 sfaturi pentru alegerea mobilierului de exterior potrivit

Atunci cand va cumparati mobilierul, fie ca este interior sau exterior, trebuie sa luati in considerare o multime de variabile, de la alegerea dimensiunii si materialului potrivit, pana la gasirea pozitiei perfecte si posibilitatea de a incadra fiecare piesa in decorul dvs.

Curatarea si intretinerea mobilierului ar trebui sa fie, de asemenea, pe lista dvs. de subiecte de studiat. Mobilierul ideal trebuie sa aiba un design atractiv, detalii diferite, dar si calitate in structura. Aici vorbim de seturi de mese si scaune, canapele, pufuri, balansoare de gradina si alte piese indispensabile dintr-o gradina moderna.

Iata cateva instructiuni despre cum sa alegeti mobilierul potrivit:

Rezistenta

In mod ideal, o piesa de mobilier ar trebui sa fie solida si rezistenta. Pentru exterior sunt ideale materiale rezistente la intemperii, cum ar fi aluminiu, polietilena si, bineinteles, combinate cu tesaturi care permit expunerea 100% la exterior. Pentru a evita: structuri de fier netratate care pot rugini, structuri interioare din lemn care pot putrezi sau otel oxidabil.

Confort

Desi estetica este una dintre cele mai importante caracteristici la selectarea mobilierului de gradina, decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze doar pe aspectul piesei. Ganditi-va la functia si rolul acestor elemente in viata dvs. de zi cu zi, studiati ce tip de spume sunt utilizate in perne si asigurati-va ca acestea vor satisface asteptarile dumneavoastra.

Ca regula generala, 2 tipuri de densitati sunt utilizate in perne. 20kg / m2 este cea mai utilizata masura. Mai moale. Este necesara o grosime mare, astfel incat perna sa fie confortabila si sa nu atinga structura de mai jos.
25 Kg./m2 Perne ceva mai dure si mai rezistente. Mai durabil in timp.

Proiectare

Este o piesa de mobilier cu design temporar? A fost acest tip de design supraaglomerat? Mobilierul are un design modern si atemporal?
Achizitionarea de mobilier implica o investitie suficienta si asta spune multe despre tine. Alegeti mobilierul care va va placea si in continuare, nu doar pe moment. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa alegeti ceva plictisitor si fara design. Daca preferati un design contemporan sau traditional, puteti contrasta si puteti alege o masuta de cafea cu un design total diferit.

Finisare

Daca va ganditi sa achizitionati mobilier cu tesaturi de exterior impermeabile, acordati o atentie deosebita culorilor tesaturilor. Acelasi mobilier poate fi total diferit in functie de culoarea tesaturii alese. Studiaza decorarea mediului in care vrei sa asezi mobilierul si alege culori care sunt in aceleasi tonuri. Nu este necesar sa alegeti aceleasi culori, doar sa va asigurati ca acestea sa intre in aceeasi gama de tonuri. Daca nu il gasiti, puteti alege oricand albul, care de obicei merge cu orice si este o culoare ideala pentru exterior.

La care se adauga..

Ultimul dar nu in ultimul rand elementul unei case bine mobilate este personalitatea. Cautati piese unice care pot adauga caracter si interes spatiului dvs. de locuit. Folositi intuitia ca ghid. Evitati spatiile plictisitoare sau impersonale. Gustul dvs. personal ar trebui sa se reflecte in elementele decorului dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *