Site-ul oficial al partidului condus de Victor Ponta, închis de hackeri! Ce mesaj au lăsat atacatorii – Capital

Site-ul oficial al partidului condus de Victor Ponta, închis de hackeri! Fostul premier are încă mulți dușmani în România, judecând după mesajul lăsat de atacatori.

Formațiunea politică pe care o conduce s-a repliat deocamdată pe Facebook.

Site-ul oficial al partidului condus de Victor Ponta, suspus unui atac cibernetic

Site-ul a fost închis de hackeri, formațiunea politică anunțând pe pagina de Facebook ca va activa temporar pe internet la o altă adresă.

Cei ce au atacat prezența on-line a partidului au lăsat și un anunț, în care acuză faptul că Victor Ponta a distribuit în campania electorală 40.000 de geci, care nu ar fi fost declarate la Autoritatea Electorală Permanentă.

”SITE ÎNCHIS! Domnule dottore Ponta Victor Viorel, nu poti sa spui ca esti corect cat timp distribui in campania electorala 40.000 (patruzecimii) de geci si nu le declari la Autoritatea Electorala Permanenta.”, afișa pe parcursul zilei de sâmbătă site-ul oficial al PRO România.

Prin urmare, partidul a anunțat pe Facebook că își schimbă temporar adresa site-ului:

”IMPORTANT
Ne-am mutat, temporar, pe www.proromaniaonline.ro, ca urmare a atacului cibernetic de astăzi.
Vă mulțumim pentru susținere!
Suntem și rămânem PRO România!”.

PRO România a dezamăgit la ultimele alegeri

Trebuie precizat că, în ciuda unei prezențe foarte active a lui Victor Ponta în ultimele campanii electorale, atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele parlamentare, PRO România a înregistrat rezultate dezamăgitoare la ambele tururi de scrutin.

Prin urmare, formațiunea politică a eșuat să își asigure prezența în Parlamentul României.

În schimb, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, a vorbit la un moment dat despre o ”platformă de stânga”, din care să facă parte și PRO România. Dâncu a negat însă varianta unei întoarceri a lui Ponta în PSD:

”În nici un caz nu am vorbit și nu i-am făcut o invitație lui Victor Ponta cu care sigur că suntem amici, am avut o speranță înainte de asta, acum mi-a dispărut acea speranță că vom putea face, nu să se întoarcă în partid, dar că vom putea face o alianță bună pentru alegerile locale pe care le-am pierdut și le-am pierdut la București, de exemplu, și pentru că el nu a reușit să ducă până la capăt gândul nostru al unei coaliții care ar fi continuat după aceea și la alegerile generale și și-ar fi salvat partidul.

Deci din perspectiva asta a jucat individualist și el este singurul stăpân pe propriul lui destin.

Nu cred, nu am văzut un entuziasm în PSD ca să fiu sincer pentru revenirea lui Ponta, cel puțin în acest moment.

Așa s-a întâmplat cu toți președinți ai PSD-ului până acum și chiar și la alte partide se întâmplă același lucru: un fost președinte nu mai este, nu mai are prea multă valoare, din păcate, în partidul respectiv”, a spus Vasile Dâncu.

Sursa: victorponta.ro.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *