„Inima de tigan” – noua telenovela romaneasca

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Se pare ca in ultima vreme a crescut si mai mult interesul posturilor de televiziune pentru serialele autohtone. De aceea Acasa TV e foarte interesata sa ofere publicului iubitor de gen o variatie cat mai bogata.Ultima productie pe care postul o are in vizor se numeste ?Inima de tigan? si are in centrul atentiei, fireste, o povestea de iubire plina de dramatism si suspans.

Printre actorii celebrii din distributie se numara Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Szoby Cseh, Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Vladimir Gaitan, Natasa Raab, Constantin Cicort, Eugen Cristea. Alaturi de aceste nume mari ale cinematografiei romanesti vor juca si cativa actori tineri ca Liana Dragu si desigur, protagonistii principali- Andreea Patrascu si Denis Stefan(Pacala).

Dupa lungi perioade de proba, s-a decis ca personajul feminin principal sa fie interpretat de Andreea Patrascu, iar gurile rele sustin ca aceasta a fost desemnata datorita asemanarii deosebite dintre ea si Adela Popescu.

Povestea noii telenovele este scrisa de Simona Macovei si Sorina Ungureanu, iar scenariul este unul in intregime romanesc. In aceasta perioada, actorii se vor intalni zilnic pentru repetitii si pentru a-si intra in rol.Vor fi ajutati si indrumati de regizorii Iura Luncasu, Alex Fotea si Sebastian Voinea.

Noua telenovela va incepe in toamna si deja se preconizeaza audiente record..

spot_imgspot_img