“OZN-ul” de pe fundul Marii Baltice. Expertii au imagini, dar nu si un raspuns

Un obiect misterios pe fundul marii / FOTO: Daily Mail

Obiectul misterios este acoperit cu funingine, are cateva “mici semineuri” si se afla la capatul unei piste de aterizare ce are o lungime de circa 300 de metri.
Obiectul neidentificat are o inaltime cuprinsa intre 3 si 4 metri, este curbat pe margini, semanand cu o ciuperca. Are un diametru de 60 de metri si prezinta o gaura ovala deasupra, care duce in interior. Acea gaura este inconjurata de o formatiune stancoasa pe care savantii nu pot sa si-o explice. Rocile sunt acoperite cu o substanta care seamana cu cenusa, iar acest detaliu i-a uluit pe experti.
Scepticii se asteptau ca misiunea scafandrilor suedezi sa infirme teoriile despre natura extraterestra a obiectului de pe fundul Marii Baltice. Insa, expeditia suedeza care a cercetat obiectul a revenit la suprafata cu mai multe intrebari decat raspunsuri – si fara nicio solutie pentru misterul care inconjoara originea obiectului.
Scafandrii suedezi spun ca obiectul seamana cu celebra nava Millenium Falcon din filmele francizei “Razboiul stelelor”.”La inceput, am crezut ca era doar piatra, dar acolo este altceva”, a spus scafandrul Peter Lindberg intr-o declaratie de presa. In centrul obiectului, care are un diametru de 60 de metri, se afla “o gaura ovala care duce in interiorul sau, prin partea de sus”, a explicat Lindberg.
Inconjurand acea gaura, scafandrii au descoperit o formatiune de roci bizare. Ei spun ca acele roci seamana cu “mici semineuri”, iar “pietrele sunt acoperite cu ceva care se aseamana cu cenusa”.
“Intrucat nu a fost raportata niciodata vreo activitate vulcanica in Marea Baltica, lucrurile sunt si mai ciudate”, spune Lindberg.
O scurta inregistrare video ce prezinta scufundarea scafandrilor a fost postata pe site-ul publicatiei suedeze Expressen. Coordonatele exacte ale zonei in care se afla obiectul misterios nu au fost date publicitatii, dar specialistii suedezi au confirmat faptul ca acesta se afla in Golful Botnia din Marea Baltica, intre Finlanda si Suedia.Cenusa gasita pe acel obiect reprezinta un motiv de uimire si pentru Stefan Hogeborn, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *