“ProSport Bucharest Midnight Run”, pe Pasajul Barasab, sambata, de la ora 22.00

de Departamentul Sport – Mediafax Publicat la: 02.08.2013 16:54 Ultima actualizare: 02.08.2013 17:36

ProSport organizeaza, sambata, de la ora 22.00, pe Pasajul Basarab, cel mai mare eveniment de running nocturn din Romania – “ProSport Bucharest Midnight Run” – pe noul pod fiind asteptati sa alerge toti iubitorii de sport si miscare.
Startul evenimentului se va da, la ora 22.00, din parcarea Carrefour Orhideea, iar concurentii, cu varsta de peste 15 ani, sunt asteptati sa se inscrie la una dintre cele doua probe propuse de organizatori, de cinci kilometri, respectiv de zece kilometri. Participantii vor primi chip-uri individuale de cronometrare, astfel incat fiecare isi va afla la finalul cursei timpul personal realizat. Toate persoanele care doresc sa participe la “ProSport Bucharest Midnight Run” se pot inscrie pe site-ul www.midnightrun.prosport.ro, iar in ziua concursului la start, pana la ora 20.00.

Primii 1.000 de participanti primesc tricoul oficial al evenimentului. ProSport confirma ca la cel mai mare eveniment de running nocturn din Romania si-au anuntat prezenta si multe vedete din lumea sportiva. Astfel, Otilia Badescu (campioana mondiala la tenis de masa) si Virgil Stanescu (capitanul echipei de baschet Steaua Bucuresti) vor da startul evenimentului si chiar vor lua parte la alergare, alaturi de sutele de bucuresteni dornici de miscare.
Exista patru categorii de participare: doua pentru barbati (15-35 de ani si peste 35 de ani) si doua pentru femei (15-35 de ani si peste 35 de ani), ProSport oferind premii in bani pentru fiecare din categoriile de participare: Locul I – 100 euro; Locul II – 75 euro; Locul III – 50 euro.
Astfel, ProSport continua seria evenimentelor sportive dedicate pasionatilor de sport si de miscare, care doresc sa evadeze din rutina zilnica si sa aiba un stil de viata activ si sanatos, dupa episoadele “Cu bicicleta la mare”, “Tower Center Up Run” si “Cu bicicleta la munte”.
Este cea de-a doua editie a “ProSport Bucharest Midnight Run” organizata de ProSport, de aceasta data in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti. Locatia aleasa este una spectaculoasa pentru aceasta editie, si anume Pasajul Suprateran Basarab. Inaugurat in iunie 2011, in prezenta primarului general …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *