Adidasii Nike Air Max 90, un model unic

Adidasii Nike Air Max 90 sunt perfecti pentru purtare zilnica, fiind o marca de pantofi sport de renume international. Adidasii se remarca printr-un un design desebit , sunt tipul de pantofi care nu se demodeaza niciodata.

Adidasii Nike Air Max 90 au garantie

Cand cumperi o pereche,primesti si garantie, ceea ce inseamna ca daca aapre un defect din fabricatie ii poti schimba cu o pereche noua. Trebuie sa pastrezi bonul. Modelul de pantofi sport Nike Air Max 90 este cunosut si sub numele de Radiant Red-Infrared. In interior se gaseste o perna cu aer. Aceasta poate sa fie doar pe o portiune a talpii sau pe intregul talpii, in functie de fiecare model in parte.

Adidasii sunt ideali pentru alergari, sunt foarte potriviti, indiferent pe unde alergi. Aceasta performanta se datoreaza talpii, care este una special conceputa. Absoarbe socurile, de aceea acestia adidasi nu dauneaza spatelui.

Se potrivesc atat pentru alergarile de viteza, cat si pentru cele care sunt facute in parc, de distractie. Ii poti purta zilnic, cand mergi la cumparaturi intr-o zi obisnuita sau ii poti alege pentru o excursie.

Ceea ce ii face excelenti,indiferent de model, caci Nike fabrica an de an modele noi, este tehnica unica de fabricatie.

Culori pentru toate gusturile

In ceea ce priveste culoarea, acestia pot fi albi, negri, rosii, dar pot fi gasiti si in combinatii de culori.

Modelele din acasta gama sunt extrem de populare in intrega alume, fiind purtate nu numai de persoane anonime, ci si de catre vedete si de sportive celebri. Totul se datoreaza confortului. Adidasii pot fi cumparati din magazinele Nike, din outlet-uri si de pe internet. Este un mod usor sa ii cumperi online, mai ales ca poti sa ii iei si din strainatate. Se numara printre favoritii altletilor, datorita calitatii.

O astfel de pereche nu te va dezamagi niciodata. Sunt adidasi pentru viteza, car te ajuta sa alergi foarte bine. Sut purtati atat de profesionisti, cat si de incepatori in ale alergatului.

Ei pot fi purtati atat de adulti, cat si de catre adolescenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *