Adrian Zamfir: Datoriile totale ale Rapidului in momentul de fata sunt de 2,5 milioane de euro

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 01.04.2014 15:37 Ultima actualizare: 01.04.2014 15:46

Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca datoriile totale ale gruparii giulestene in momentul de fata, dupa aprobarea planului de reorganizare in dosarul de insolventa de catre Tribunalul Bucuresti, sunt de 2,5 milioane de euro.

“Totul este transparent, mai ales ca suntem in procedura de insolventa. Acum, dupa aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti, datoriile totale ale clubului sunt de maximum 2,5 milioane de euro. Aici intra datoriile de aproximativ 300.000 de euro din insolventa, datoriile curente ale clubului catre jucatori si angajati si, bineinteles, acopera si datoriile de la TAS, adica litigiile deschise la TAS de fostii jucatori ai Rapidului. Asadar, cine vrea sa cumpere acum, cu 2,5 milioane poate sa scoata clubul si din insolventa”, a afirmat Zamfir pentru MEDIAFAX.
De mentionat ca la momentul deschiderii procedurii de insolventa, 7 decembrie 2012, datoriile FC Rapid se ridicau, conform tabelului preliminar de creante admis de administratorul judiciar, .

Actionarul majoritar a anuntat ca in momentul de fata de preluarea gruparii giulestene sunt interesati oamenii de afaceri Catalin Misu (sponsor al FC Rapid, proprietar al firmei Regata), Marian Iancu (fostul finantator al clubului Poli Timisoara) si Ovidiu Ene (om de afaceri roman stabilit in SUA).
De la inceputul acestui an, Zamfir a mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *