Ponta critica inconsecventa PNL pe tema accizei la carburant.

Premierul Victor Ponta a declarat ca il deranjeaza sa vada ca liberalii s-au razgandit si nu mai sustin introducerea accizei la carburanti dupa ce presedintele Traian Basescu a criticat aceasta decizie, relateaza Mediafax.
“Ma deranjeaza sa vad ca, imediat ce spune domnul Basescu ceva, nu doar copiii lui de suflet, PDL, PMP, acum am vazut ca si colegii liberali s-au luat dupa el si sunt convins ca putem sa-i convingem sa sustina ceea ce, de fapt, au sustinut tot timpul”, a spus Ponta.
El a aratat ca de la presedintele Basescu nu mai are nicio “asteptare”, in schimb de la fostii colegi din USL dorea sustinere in aceasta problema, pentru ca decizia a fost luata in perioada Guvernului USL.
“Introducerea accizei a fost o decizie luata avand memorandumul cu Comisia Europeana, in scrisoarea cu FMI, ca sursa de venit pentru 2014, a fost negociata de ministrul de Finante, domnul Chitoiu (PNL-n.r.), dar a fost insusita de catre toti membri Cabinetului care aveau atributii, domnul Nicolaescu (PNL-n.r.) era ministru al Sanatatii, de toti ceilalti, a fost insusita politic de catre domnul Antonescu (liderul PNL-n.r.), sunt convins ca exista filmarile cand domnul Antonescu a spus corect – si ii multumesc – ca nu se pune problema sa renuntam la acciza. A fost votata in Parlamentul Romaniei de catre majoritatea USL, din care faceau parte si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *