Alexandru Jula a fost spitalizat. Cantaretul prezinta simptomele unui accident vascular cerebral

Alexandru Jula, care prezenta simptomele unui accident vascular cerebral, a fost preluat luni dimineata, din fata blocului unde locuieste din municipiul Galati, cu o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, in urma unui apel la 112. Potrivit unor surse medicale, starea lui de sanatate este una stabila in momentul de fata, dar va fi supus unor investigatii medicale amanuntite.
Alexandru Jula s-a nascut pe 24 iulie 1934, la Simleul Silvaniei.
Debutul in televiziune si l-a facut pe 23 august 1962, iar la radio pe 1 ianuarie 1963.
De la 1 octombrie 1954 a intrat in echipa Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati, sectia estrada, unde a debutat in spectacolul “Sugestii si reclamatii” cu piesele “E toamna iar” (St. Kardos) si “Povestea cu Ileana Cosanzeana” (Nicolae Kirculescu).
Intre 1965-1971 a colaborat si la premierele Teatrului “Constantin Tanase” din Bucuresti (“Carnaval la Tanase”, “Aventurile unei umbrele”, “Al optulea magnific”, etc), numarandu-se printre invitatii permanenti ai spectacolelor Capitalei.
Din 1972, timp de 8 ani, a fost cooptat si in colectivul Teatrului “Fantasio” din Constanta. Alaturi de Ionel Miron si de Ilona Motica a montat spectacolul “Fantasio Studio 1” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *