Fostul ministru al Finantelor din Guvernul Ponta, Ioana Petrescu, s-a alaturat partidului Pro Romania

a”Am facut acest pas cu convingerea ca nu pot schimba lucrurile care cred eu ca nu functioneaza cum trebuie doar comentand de pe margine. Pentru a indrepta lucrurile care, in ultima vreme, merg intr-o directie periculoasa pentru intreaga societate, este nevoie de vointa politica”, a anuntat aceasta pe Facebook.
?Ea sustine ca s-a alaturat unei echipe politice de profesionisti, iar masurile pe care le-a luat in mandatul sau de ministru al Finantelor au efecte si astazi.
Nicolae Banicioiu si-a dat demisia din PSD si a plecat la partidul lui Victor Ponta. Bilantul racolarilor UPDATE
a”Echipa alaturi de care m-am decis sa intru in politica este formata din profesionisti care au demonstrat ca vor si pot sa lucreze pentru oameni. Am fost ministru technocrat intr-un guvern politic si am lucrat alaturi de o parte din profesionistii care acum imi vor fi colegi de partid. O parte din masurile luate in Guvernul din care am facut parte ca ministru de Finante isi produc efectele si astazi. Altele au fost amanate pana azi, modificate sau chiar uitate”, mai spune Petrescu.
Fostul ministru spune ca ca oamenii vor de la clasa politica mai mult profesionalism si viziune si aare convingerea ca Pro Romania poate oferi aceste lucruri, in interesul romanilor, indiferent de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *