Alina Puscas a nascut un baietel!

Alina Puscas nu isi mai incape in piele de bucurie! Pe data de 29 august, frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva” a nascut un baietel perfect sanatos care a cantarit putin peste 3 kg (3.050 grame) si a primit nota 10 din partea medicilor.

Spre deosebire de alte vedete care se intrec in a alege cele mai sofisticate si complicate nume pentru copiii lor, Alina a decis ca baietelul ei sa poarte un nume simplu, insa cu o semnificatie aparte. Fiindca s-a nascut in ajun de Sfantul Alexandru, micutul va purta, bineinteles, numele de Alexandru. Acest nume provine din grecescul Alexandros care inseamna “aparatorul/ protectorul oamenilor”.
Alina nu s-a grabit sa posteze imagini cu baietelul ei pe retelele de socializare, ea dand dovada in continuare de discretie cand vine vorba de viata ei personala.
Vedeta s-a limitat doar la a dezvaluit ca a nascut intr-o clinica privata din Bucuresti, cu doua zile mai devreme decat s-ar fi asteptat, fericitul eveniment fiind programat pe data de 31 august. Chiar daca ar fi putut naste natural, Alina a optat pentru o operatie de cezariana, care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *