Andreea Balan, decizii de ultim moment inainte de nastere. Ce nume va purta fetita ei

Andreea Balan s-a gandit mult, dar a decis sa nasca prin cezariana, pentru a nu fi luata prin surprindere la filmari. Andreea a intrat in direct la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars si a dat detalii de ultima ora despre momentul pe care-l asteapta cu sufletul la gura. In luna octombrie o sa-si stranga fiica in brate. Cea care-i va fi alaturi este chiar mama sa, care se muta la inceputul lunii viitoare in Capitala, intr-un apartament pe care Andreea l-a cumparat chiar langa casa sa.
Citeste si?Andreea Mantea, in lacrimi. Nu a mai putut si a rabufnit in direct FOTO
“Nu am avut pofte mai deloc. Am mancat foarte mult pepene. N-am mancat dulciuri multe si nici fast food, caci acestea nu hranesc copilul. M-am ingrasat vreo 8 kilograme”, a povestit Andreea.
Cu sase saptamani inainte de a naste, Andreea Balan este pregatita suta la suta pentru marea intalnire cu fetita ei: “Am cumparat tot, tot, nu mai am nevoie de absolut nimic. Am si colaborat cu anumite firme care mi-au facut cadou niste obiecte, am si cumparat unele. Camera fetitei este pregatita. Poate sa vina oricand, avem totul gata.
Citeste si?Incepe un nou sezon TE CUNOSC DE UNDEVA. Andreea Balan, anunt de ultima ora: Juriul are acum cinci membri
Cred ca pana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *